Zwart Dekbedovertrek

6

per pagina
Filter
  1. Type Dekbedovertrekken Remove This Item
  2. Kleur Zwart Remove This Item

6

per pagina

Zwarte dekbedovertrekken van hoogwaardige materialen

Op zoek naar een mooi zwart dekbedovertrek voor jouw droom bed? Bij Swiss Sense is er een groot aanbod aan verschillende afmetingen, kleuren en dessins. De collectie bij Swiss Sense bestaat alleen uit hoogwaardige materialen. Wij bieden de beste kwaliteit voor een hele eerlijke prijs. Dekbedovertrekken in het zwart zijn een aanvulling voor ieder slaapkamer interieur. Door het aanbod in verschillende materialen is er voor iedereen wel wat te vinden. Of je nou op zoek bent naar katoenen, flanellen of linnen beddengoed. Profiteer vooral van de voordelige aanbiedingen die Swiss Sense aanbiedt op zwarte dekbedovertrekken. De dekbedovertrekken bij Swiss Sense zijn allemaal wasbaar en zorgen voor voldoende ventilatie. Ook is het materiaal van de dekbedovertrekken zodanig gemaakt dat het vocht absorberend is. Het aanbod heeft dekbedovertrekken die warm zijn in de winter en verkoelend in de zomer.

Alle populaire afmetingen voor optimaal comfort

Onze zwarte dekbedovertrekken hebben wij in verschillende populaire afmetingen en komen natuurlijk compleet met kussenslopen. Wij hebben dekbedovertrekken met een lengte van 200, 210 of 220 cm en diverse breedtematen. Eenpersoonsbedden hebben een breedte van bijvoorbeeld 135, 140 of 155 cm. Dekbedovertrek 240x220 is één van de meest populaire afmetingen. Swiss Sense focust zich met het brede aanbod op zwarte dekbedovertrekken op een uniek slaapcomfort met een lange levensduur. Het zorgt voor rust en ontspanning voor het slapen gaan en voor een gevoel van vrijheid bij het opstaan.

Stijlvolle dessins voor iedere slaapkamer

Zwart is een kleur dat overal bij past en dus ook makkelijk te matchen in de slaapkamer. Je bed wordt op deze manier een stralend middelpunt en zorgt het niet alleen voor rust, maar ook voor een eye-catcher in de slaapkamer. Door zwart te combineren met verschillende kleuren, krijgt het een uniek effect dat perfect past binnen elke slaapkamer. Omdat het gaat om zwarte dekbedovertrekken , kunnen ze gemakkelijk gecombineerd worden met ander beddengoed zoals kussenslopen, hoeslakens en dekbedovertrekken. Ben je op zoek naar een elegante, barok, landelijke of strakke stijl? Verkrijgbaar is diverse comfortable materialen zoals bijvoorbeeld flanel. Het brede aanbod bij Swiss Sense heeft voor elke stijl een unieke dekbedovertrek set.