Profiteer nu nog
van 10% éxtra voordeel
DAG
UUR
MIN
SEC
Geen producten gevonden.

Linnen dekbedovertrekken bij Swiss Sense

Het juiste dekbedovertrek maakt een slaapkamer helemaal af. Met de vele stijlvolle dessins in verschillende kleuren geef je je interieur snel een nieuw aanzien. Overtrekken zijn natuurlijk meer dan alleen maar een verrijking van de kamer waar je dagelijks toch vaak meer dan acht uur doorbrengt. Een dekbedovertrek beschermt niet alleen het dekbed, maar heeft ook veel te maken met slaapcomfort. De diverse materialen spelen daarin een belangrijke rol. De dekbedovertrekken bij Swiss Sense zijn geselecteerd vanwege hun zeer goede kwaliteit. Voor iedere smaak hebben wij bovendien een dekbedovertrek. Hip, trendy en kleurrijk, maar natuurlijk ook smetteloos wit of in nostalgische tinten. Wie van patronen houdt, zal bij ons de ogen uitkijken vanwege de vele prachtige ontwerpen die beschikbaar zijn. Natuurlijk kan je bij ons terecht voor alle maten. Een zeer populaire variant is het dekbedovertrek 240x220 Heb je bijzondere wensen, dan vind je bij ons een luisterend oor. Wij willen dat jij tevreden bent met de aankoop van een dekbedovertrek.

Eigenschappen en voordelen van linnen dekbedovertrekken

Linnen is een natuurlijk product dat al eeuwen wordt gebruikt voor grote oppervlakten textiel. Linnen wordt gemaakt van vlas en is een duurzaam product. Het bijzondere materiaal zorgt bovendien voor zeer goed comfort. De eigenschappen maken linnen namelijk bij uitstek geschikt voor dekbedovertrekken voor ieder seizoen. Linnen is sterker dan katoen overtrekken en heeft ook een luxere uitstraling. Het materiaal is warmte-regulerend, ventilerend én heeft een goede vochtopname. Ervaar zelf hoe een linnen overtrek heerlijk koel aanvoelt in de zomer en warm in de winter. Linnen heeft ook het grote voordeel dat het vrijwel kreukvrij is. Na het opmaken van je bed strijk je even met de hand over het linnen dekbedovertrek en het ziet er weer uit alsof het zojuist uit de kast is gekomen. Vooral met witte dekbedovertrekken zal jouw slaapkamer zal altijd een luxe uitstraling hebben als je bed met zuiver linnen is aangekleed.

Linnen dekbedovertrek kopen bij Swiss Sense

Als familiebedrijf willen wij onze klanten altijd goede service bieden. Daarom zijn de dekbedovertrekken die wij verkopen niet alleen van zeer goede kwaliteit, maar hebben ze ook altijd een eerlijke prijs. Kijk rond op de webshop en zoek een mooi dessin en eventueel ook een nieuwe boxspring voor optimaal comfort. je zult bij alle producten een omschrijving aantreffen waarmee je kan beoordelen of dit product hetgeen is dat je zoekt. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in één van onze winkels. Daar staan onze medewerkers voor je klaar om je te informeren over de verschillende producten en om je van een persoonlijk slaapadvies te voorzien.