Hoeslaken 140x200

11 producten

Filter
 1. Afmeting 140x200
 2. Type Hoeslakens
 1. Dixxius Topper Hoeslaken Excellent Jersey Lycra
  Dixxius Topper Hoeslaken Excellent Jersey Lycra
  vanaf Special Price 44,95
 2. Dixxius Split-Topper Hoeslaken Excellent Jersey Lycra
  Dixxius Split-Topper Hoeslaken Excellent Jersey Lycra
  vanaf Special Price 64,95
 3. Dixxius Matras Hoeslaken Excellent Jersey Lycra
  Dixxius Matras Hoeslaken Excellent Jersey Lycra
  vanaf Special Price 44,95
 4. block Gratis verzending boven €35,-
  block Alleen de beste kwaliteit
  block Advies nodig? Bel gratis 085 0687 500
 5. Dixxius Topper Hoeslaken Premier Jersey
  Dixxius Topper Hoeslaken Premier Jersey
  vanaf Special Price 29,95
 6. Dixxius Split-topper Hoeslaken Premier Jersey
  Dixxius Split-topper Hoeslaken Premier Jersey
  vanaf Special Price 34,95
 7. Dixxius Matras Hoeslaken Premier Jersey
  Dixxius Matras Hoeslaken Premier Jersey
  vanaf Special Price 19,95
 8. Dixxius Topper Hoeslaken Premium Bamboe
  Dixxius Topper Hoeslaken Premium Bamboe
  vanaf Special Price 94,95
 9. Dixxius Split-Topper Hoeslaken Premium Bamboe
  Dixxius Split-Topper Hoeslaken Premium Bamboe
  vanaf Special Price 94,95
 10. Dixxius Topper Hoeslaken Excellent Percale
  Dixxius Topper Hoeslaken Excellent Percale
  vanaf Special Price 29,95
 11. Dixxius Split-Topper Hoeslaken Excellent Percale
  Dixxius Split-Topper Hoeslaken Excellent Percale
  vanaf Special Price 44,95
 12. Dixxius Matras Hoeslaken Excellent Percale
  Dixxius Matras Hoeslaken Excellent Percale
  vanaf Special Price 24,95

11

per pagina

Een hoeslaken 140x200 voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust is erg belangrijk om de volgende dag weer vol energie op te kunnen staan. Een goed matras en een hoeslaken 140x200 van goede kwaliteit kan hierbij helpen. Het is belangrijk om dezelfde maat hoeslaken aan te houden als de maat van je matras of topmatras. Hierdoor zal het hoeslaken ’s nachts niet verschuiven.

We adviseren om onder je hoeslaken 140x200 een matrasbeschermer of molton van 140x200 te gebruiken. Op deze manier word je matras beschermt tegen transpiratie vlekken. Zonder het gebruik van een molton kunnen deze gele vlekken in je matras trekken.

Hoeslaken topper 140x200

Heb je een boxspring met daarbovenop een topmatras? Dan heb je een topper hoeslaken nodig. Bij Swiss Sense vind je een ruim assortiment aan hoeslaken toppers 140x200. Het is belangrijk om in de gaten te houden wat voor type topper je hebt. Je kunt namelijk ook een split-topper hebben. Een split-topper wordt gebruikt bij een elektrische boxspring. Hier heb je dan ook een speciale split-topper hoeslaken voor nodig.

Hoeslaken 140x200 gemaakt van diverse materialen

Bij Swiss Sense heb je verschillende soorten hoeslakens van 140x200 gemaakt van diverse materialen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoeslaken van katoen, jersey, jersey lycra, perkal en bamboe-katoen.

Een hoeslaken wat veel gebruikt wordt in het voorjaar en in de zomer is een katoenen hoeslaken. Dit materiaal staat dan ook bekend om zijn verkoelende en vochtregulerende werking. Mocht het erg warm worden in de zomer dan is een bamboe-katoen hoeslaken erg geschikt. Bamboe voelt extreem zacht aan en neemt tot drie keer meer vocht op dan katoen. Vocht wordt dus optimaal geabsorbeerd. Daarnaast ademt de stof van dit hoeslaken 140x200 optimaal, dus dat biedt ruim voldoende ventilatie.

Wanneer je op zoek bent naar een elastisch en strijkvrij hoeslaken, dan is een jersey hoeslaken geschikt voor jou. Het is een hoeslaken dat geschikt is voor ieder seizoen. Het materiaal staat bekend vanwege zijn hoge absorptie vermogen. Hierdoor kun je in de zomer heerlijk fris wakker worden. In de winter voelt het wat warmer aan, zodat je heerlijk ontspannen in slaap kunt vallen. Het materiaal voelt wat dikker aan dan katoen, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt.

Ook een perkal hoeslaken 140x200 is een van de meest voorkomende soorten. Dit materiaal is dichter op elkaar geweven, waardoor het materiaal extra zacht aanvoelt, maar tegelijkertijd ook stevig en sterk. Een perkal hoeslaken rekt niet mee. Het is daarom belangrijk om van dit type hoeslaken de juiste maat te bestellen.

Bestel je hoeslaken 140x200 eenvoudig online

Bestel je hoeslaken 140x200 of je hoeslaken topper 140x200 eenvoudig online. Kies het materiaal wat het beste bij jou past en selecteer de gewenste afmeting en kleur. Je hebt bij Swiss Sense een ruime keuze aan kleuren. Daarnaast raden we je aan om het door jou bestelde hoeslaken eerst te wassen, voordat je er gebruik van maakt. Hierdoor bescherm je het materiaal tegen slijtage en heb je er langer plezier van.