Hoeslaken 90x220

3 producten

Filter
  1. Afmeting 90x220
  2. Type Hoeslakens

3

per pagina

Is een hoeslaken 90x220 geschikt voor jouw matras?

Is een hoeslaken 90x220 geschikt voor jouw matras? Er is maar een manier om daarachter te komen en dat is door je matras op te meten. Je wilt natuurlijk wel een passend hoeslaken kopen. Meet hiervoor de lengte en breedte van je matras op. Is een hoeslaken van 90x220 toch niet de juiste maat? Wellicht is dan het hoeslaken 90x200, het hoeslaken 90x210 of het hoeslaken 80x200 de juiste maat voor jou.

Vergeet ook niet de hoogte van je matras op te meten. Dit is ook erg belangrijk voor het kiezen van de juiste maat. Een matras kan namelijk verschillende hoogtes hebben.

Hoeslaken 90x220 voor een matras, topper of split-topper

Bij Swiss Sense vind je een hoeslaken van 90x220 geschikt voor een matras, een matras topper en een split-topper. Voor iedereen zit er dus wel een geschikt hoeslaken tussen. Het is belangrijk om de hoogte van je matras op te meten. Zo is een standaard hoeslaken geschikt voor matrassen met een hoogte van 20 tot 30 centimeter.

Wanneer je een boxspring hebt, dan ligt er bovenop je gestoffeerde matras vrijwel altijd een topmatras. Een hoeslaken plaats je om dit topmatras heen en hiervoor heb je een speciaal topper hoeslaken nodig. Dit hoeslaken is veelal geschikt voor toppers van 7 tot 15 centimeter hoog.

Wanneer je over een elektrische boxspring beschikt, dan ligt bovenop je gestoffeerde matras vrijwel altijd een split-topper. Ook hiervoor heb je een speciaal split-topper hoeslaken nodig.

Wat voor hoeslaken 90x220 past bij jou?

Bij Swiss Sense vind je een ruim assortiment aan hoeslakens in de maat 90x220. Je kan hierbij kiezen uit meerdere kleuren, zoals de kleuren wit, zwart, licht grijs, taupe, antraciet en zandkleur. Natuurlijk zijn er ook andere kleuren hoeslakens van 90x220 verkrijgbaar. Zo is er altijd wel een geschikt hoeslaken wat bij jouw dekbedovertrek kleurt.

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende materialen hoeslakens. Je kunt kiezen uit een lycra hoeslaken, een percale hoeslaken of uit een bamboe hoeslaken. Ieder hoeslaken heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Wanneer je op zoek bent naar een zacht en extra elastisch hoeslaken dan is het lycra hoeslaken wellicht iets voor jou. Zoek je meer een zijdezacht, fris en koel hoeslaken? Bekijk dan eens onze percale hoeslakens. Ben je iemand die ’s nachts regelmatig transpireert? Bekijk dan eens onze bamboe hoeslakens. Deze nemen tot drie keer meer vocht op dan katoen.