Royal Deal!

Nu tot 50% korting op de Royal collectie

Dag

Uur

Min

Sec

Silvana kussens

Een Silvana hoofdkussen voor een goede nachtrust

Je slaaphouding is niet alleen belangrijk voor je nachtrust, maar zeker ook voor de dag erna. Als je goed geslapen hebt, voelt je lichaam zich uitgerust en energiek. Met een verkeerde slaaphouding kun je je wakker worden met spierpijn die de hele dag kan duren. Bovendien kan een verkeerde slaaphouding ervoor zorgen dat spieren in de rug of in de nek verkrampen en hierdoor verkorten. Verkrampte spieren in de schouders en in de nek kunnen bovendien hoofdpijn veroorzaken. De kussens van Silvana zijn met de hulp van fysiotherapeuten ontworpen. Zo garanderen ze een optimale slaaphouding. Om deze reden hebben wij Silvana hoofdkussens in de collectie. Hoogwaardige hoofdkussens die bijdragen aan ultiem slaapgenot!

Voordelen van een Silvana kussen met nekondersteuning

De Silvana hoofdkussens met nekondersteuning hebben een inkeping voor de nek of zijn voorgevormd. Zo kan de nek zich helemaal ontspannen tijdens de slaap. Belangrijk is wel dat je een matras met goede ondersteuning hebt waardoor je niet te diep wegzakt. Overdag bouw je veel spanning op in je hoofd. Deze spanning wordt veroorzaakt door onze hectische levenswijze en door het feit dat we steeds meer werken met ons hoofd. Als je nek 's nachts ontspannen is, kan deze energie tijdens de slaap afvloeien en word je uitgerust en verfrist weer wakker. Bedenk ook dat je nek door veelvuldig computer- en smartphone gebruik te veel naar voren gaat neigen. Een kussen met neksteun corrigeert deze ongezonde houding gedurende de nacht. Het is dus echt geen overbodige luxe om een comfortabel kussen te kopen!

Ruim assortiment Silvana hoofdkussens

Bij Swiss Sense kies je uit een groot aantal Silvana hoofdkussens. Dit zijn allemaal kwalitatief hoogwaardige kussens. Welke je kiest, hangt af van jouw voorkeuren. Natuurlijk moet het kussen ook bij je matras passen. Kies bijvoorbeeld geen hard kussen als je een zacht matras hebt, of omgekeerd. Dons en veren zijn natuurlijke materialen waar velen de voorkeur aan geven, omdat deze kussens heerlijk luchtig op te schudden zijn. Hoofdkussens van synthetische materialen zijn daarentegen weer makkelijker te reinigen. Traagschuim kussens vormen zich juist helemaal naar het lichaam en stijgen hierdoor in populariteit. Silvana houdt ook rekening met eventuele allergieën. Bekijk het assortiment Silvana hoofdkussens ter inspiratie en koop dat kussen dat het beste bij je past!

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (085 0687 500) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.