Royal Deal!

Nu tot 50% korting op de Royal collectie

Dag

Uur

Min

Sec

Bedroom story van Jenny

Woont in: een twee-onder-een-kapwoning in Hoef en Haag

Woont met: man Ron en zoontje Davy

Droomt van: een eigen interieurstudio en een vakantiehuis in Spanje

Type slaper: zijslaper

Slaapt op: Boxspring Royal Aurora

Te volgen via: @jny.interiors

In 2019 kochten Jenny en haar man Ron hun nieuwbouwhuis in Hoef en Haag. En wanneer je samen een huis koopt, betekent dat ook dat je samen het interieur bepaalt. De stijlen van Jenny en Ron hebben overeenkomsten én verschillen. Maar met een zwart-witte basis en sfeervolle elementen ontstond hun eigen droomontwerp. En het resultaat mag er zijn! Laat je inspireren door de ‘Bedroom story’ van Jenny en neem een kijkje in haar luxe slaapkamer met Boxspring Royal Aurora.

Stel deze boxspring zelf samen

Jenny hecht veel waarde aan de slaapkamer. "Dit is de plek waar je tot rust komt en daarom moet het extra ontspannend zijn." Ze heeft bij het inrichten van de slaapkamer daarom vooral gelet op kleur, sfeer en warmte. “In eerste instantie was de wand achter het bed alleen geverfd, maar ik wilde een luxere uitstraling.” Dit heeft ze gecreëerd met behang en houten panelen op de wand achter het bed.

Daarnaast zijn verduisterende raambekleding en een goed bed onmisbaar voor Jenny. Door de gehele woning hangen zwarte jaloezieën en vanuit hun vorige huis namen ze Boxspring Royal Aurora, in de stof Nobuko en de kleur Black, mee naar hun nieuwe slaapkamer.

Vraag stofstaal aan

Deze boxspring kochten ze in 2017 in de Swiss Sense winkel in Zaandam. “De strakke uitstraling en het heerlijke matras gaven de doorslag voor onze keuze. Daarnaast gaf het personeel goede uitleg. Mijn man en ik verschillen nogal in lengte en gewicht dus we kregen beiden een persoonlijk advies.” Nu ze al een aantal jaar genieten van deze boxspring dromen ze ook alvast over hoe hun volgende bed er uit zou moeten zien. “We merken dat we op dit bed veel beter slapen. Als we in de toekomst ooit een nieuw bed kopen dan zouden we voor een iets andere stijl gaan en een lichte velours stof kiezen.”

Via haar Instagram account deelt Jenny inspiratie van haar interieur, waar ze graag mee in de weer is. Onlangs heeft ze ook een opleiding tot interieurontwerpster afgerond. Maar dat is nog niet alles. Ze werkt daarnaast op Schiphol én runt haar eigen schoonheidssalon aan huis. Waar haalt ze de energie vandaan? “Ik ben geen ochtendmens, maar ik probeer zoveel mogelijk op tijd naar bed te gaan zodat ik uitgerust wakker word.” Toch heeft ze ’s ochtends ook wel moeite om uit bed te komen. “Oh, dan kan ik echt niet wachten om ‘s avonds weer terug in ons heerlijke bed te kruipen.”

Stel deze boxspring zelf samen

Bekijk alle Bedroom stories

In de online rubriek Bedroom stories kijken we iedere maand binnen in de slaapkamer van een van onze klanten.

Bekijk alle Bedroom stories

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (085 0687 500) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.