Faye
Faye


Woont in: een hoekwoning in Alphen aan den Rijn
Met: verloofde Jeroen, zoon Luka (9), dochter Mila (3) en labrador Marley (11)
Houdt van: klussen in en rond ons huis
Droomt van: het ombouwen van een busje tot camper
Slaapt op: Boxspring Home 180
Te volgen via: @studionoz

Faye | Swiss Sense


Woont in: een hoekwoning in Alphen aan den Rijn
Met: verloofde Jeroen, zoon Luka (9), dochter Mila (3) en labrador Marley (11)
Houdt van: klussen in en rond ons huis
Droomt van: het ombouwen van een busje tot camper
Slaapt op: Boxspring Home 180
Te volgen via: @studionoz

Hoewel de slaapkamer bij veel mensen geen prioriteit krijgt, is dat bij Susan en haar gezin wel het geval: “’Je slaapt toch met je ogen dicht’ is zo’n dooddoener. Hoe fijn is het als je slaapkamer onderdeel is van de rest van je interieur?” Als eigenaresse van een ontwerpstudio en interieurarchitect bij een architectenbureau wist ze als geen ander hoe ze dat kon bereiken. Laat je inspireren door de ‘bedroom story’ van Susan en kijk binnen in haar kleurrijke slaapkamer met Boxspring Home 180.

Slaapkamer Faye | Swiss Sense
Boxspring Lifestyle by vtwonen Thyme | Swiss Sense
Lifestyle boxspring | Swiss Sense

Hoewel Susan bijna dagelijks bezig is met interieur, betekent dat niet dat de slaapkamer enkel door haar is ingericht. “Vaak komt een van ons met een idee en werk ik het uit. Dan hebben we nog een discussie of 10 over hoe het precies gaat worden. Uiteindelijk gaan we wonderbaarlijk eensgezind aan de slag.” Zo ook voor hun slaapkamer, waarvoor ze zich hebben laten inspireren door één specifieke plek: Hotel Indigo in Antwerpen. “Uitgesproken kleuren, maatwerk en optimaal gebruik van de beperkte ruimte.”

En dat maatwerk, dat deden ze veelal zelf. “Moeilijkst was daarom de uitvoering. We hadden ons best wat werk op de hals gehaald.” Desondanks lukte het ze om de slaapkamer helemaal naar wens in te richten: “Eerst hebben we alles geschilderd en de wand met kasten en lijsten gemaakt. En afgelopen week, met deze shoot als stok achter de deur, hebben we onder meer het hoofdeinde achter het bed afgemaakt, dat ik vaak zag in hotelkamers.” Daar pronken nu kleurrijke lijsten met mooie prints. En ook de nachtkastjes zijn handgemaakt zodat het precies past bij de stijl en de ruimte.

Lifestyle boxspring | Swiss Sense
Lifestyle boxspring | Swiss Sense
Boxspring Lifestyle by vtwonen Thyme | Swiss Sense

Voor de keuze van hun bed, speelde naast een goede match met het interieur, ook het ligcomfort een belangrijke rol. “Ik was hoogzwanger van de jongste en zocht een nieuw bed met vooral een goed matras. En elektrisch verstelbaar, vanwege de nachtelijke voedingen die eraan zaten te komen.” Een goede keuze, blijkt: “We hebben er geen moment spijt van gehad en merken dat we veel gemakkelijker in slaap vallen. Maar dat heeft misschien ook iets met de vermoeidheid te maken. Die voetbalwedstrijden op zaterdagochtend en keren dat je er ’s nachts uit moet hakken erin. Al zijn we gezegend met goede doorslapers, gelukkig!”


De sprei en vrolijke sierkussens maken de slaapkamer compleet. Susan kan nu met recht zeggen dat de slaapkamer helemaal af is. Maar dat betekent niet dat er geen ander project op de planning staat: “Onze grote droom is om opnieuw een busje om te bouwen tot camper. We hebben dit met een oldtimer Volkswagen Transporter (T3) gedaan voordat de kinderen er waren, maar helaas moest deze bus weg omdat hij te klein werd. Toch is het altijd blijven kriebelen. Nu de kinderen zelfstandiger worden, komt ook weer de tijd en zin om zo’n project op te pakken.”


Shop in deze stijl

Creëer de stijl van Susan in jouw eigen slaapkamer.

 1. Dixxius Luxurious Lisboa Dekbedovertrek Dust Pink 1+1 gratis
  Dixxius Luxurious Lisboa Dekbedovertrek Dust Pink
  vanaf Special Price 79,95
 1. Dixxius Luxurious Dekbedovertrek Dark Grey 1+1 gratis
  Dixxius Luxurious Dekbedovertrek Dark Grey
  vanaf Special Price 139,95
 1. KAAT Amsterdam Aura Blue Sierkussen Nieuw
  KAAT Amsterdam Aura Blue Sierkussen
  Regular Price 27,95 Special Price 13,98
  Niet in voorraad

Bekijk alle bedroom stories

In de online rubriek Bedroom stories kijken we iedere maand binnen in de slaapkamer van een van onze klanten.