5 tips om je slaapkamer kleurrijk te maken

20 februari 2017

Uitgekeken op jouw saaie en kleurloze slaapkamer? Dan wordt het tijd om te knallen door felle kleuren en gekleurde details toe te voegen aan je slaapkamer. Een slaapkamer met veel kleur is een vrolijke slaapkamer en je krijgt er ook een positieve boost van. Wij hebben 5 tips voor je verzameld om je slaapkamer kleurrijk(er) te maken.

De slaapkamer is de meest persoonlijke plek in je interieur. Richt je slaapkamer in zoals jij dat wilt en waar jij je prettig bij voelt. Gebruik meubels en woonaccessoires om zo je eigen persoonlijke sfeer te creëren. Uiteraard hoeft je slaapkamer niet standaard te worden ingericht. Doe eens gek! Plaats een ladenkast, vintage bijzettafeltje of een houten keukentrapje - die je in je favoriete kleur hebt geverfd - als nachtkastje naast je bed.

 5 tips kleurrijke slaapkamer

5 tips om je slaapkamer kleurrijk te maken

Er is zoveel leuks te bedenken om je slaapkamer (nog) persoonlijker te maken. Heb je een uitbundige persoonlijkheid en vind je niets te gek? Kies een aantal felle kleuren uit en laat deze kleuren terugkomen om zo een kleurrijke slaapkamer te creëren. Denk aan een muur die je een knalkleur geeft, een vloerkleed met één of meerdere kleuren, sierkussens met een bloemen-, streepjes- of ruitjesprint. Wees creatief en voor je het weet heb je jouw saaie, kleurloze slaapkamer omgetoverd in een slaapkamer waar je helemaal happy van wordt!

1. SLAAPKAMERMUUR • Durf jij jouw slaapkamermuur een knal blauwe kleur te geven?

2. SLAAPPLEK • Maak een statement met een boxspring in een knallende kleur

3. BEDDENGOED • Onder een dekbedovertrek met felle kleuren ben je verzekerd van kleurrijke dromen

4. NACHTTAFELTJE • Plaats een bijzettafel in een frisse kleur naast je bed

5. VERLICHTING • Een bureaulamp kun je ook gebruiken als nachtlampje

Durf jij het aan om kleur in je slaapkamer te brengen?
Wij zijn benieuwd op welke manier jij je slaapkamer laat knallen met kleur.

 

Laat hier je reactie achter