Lifehack tegen kreukels in het beddengoed

Swipe to the left
5 september 2018 2 comments

Heb jij ook zo’n hekel aan strijken? Dan is je dekbedovertrek strijken vast geen wekelijkse bezigheid. En dat hoeft ook niet, want onze stylisten hebben dé tip waarmee je zonder strijken toch geniet van een strak dekbedovertrek. Want met een gestreken dekbedovertrek ziet je slaapkamer er toch nét wat netter uit. Precies als in een hotel! 

Lifehack: zo krijg je kreukels uit je dekbedovertrek zonder strijken | Swiss Sense

Onze stylisten zorgen er altijd voor dat het beddengoed er tijdens fotoshoots piekfijn uitziet en volledig kreukvrij is. Dit is niet altijd even gemakkelijk. Zeker een katoenen dekbedovertrek heeft de neiging snel te gaan kreuken. Daar hebben onze stylisten wat op bedacht. Hun geheim? Water!

 

Het enige dat je nodig hebt is een plantenspuit gevuld met water. Maak eerst je bed op zoals je gewend bent en trek het beddengoed strak. Je ziet nu waarschijnlijk op verschillende plekken kreukels. Spray hier water op, wapper het even en trek dit deel van het beddengoed nog een keer strak. Laat het vervolgens drogen. Easy as that!

 

Wil je je hotelgevoel helemaal compleet maken? Doe dan eens een druppeltje parfum of rozenwater in de spuitfles. Zo ruikt je slaapkamer meteen heerlijk fris!

 

Ga jij deze tip gebruiken?

Nancy Pasman 30 juli 2019 at 09:10
Deze methode gebruik ik al jaren voor mijn kleding, werkt goed. Heb een hekel aan strijken.
Anja Vré 30 juli 2019 at 09:48
Absoluut top tip!