7,5% éxtra voordeel
op de hele collectie

1-Persoons Boxspring

2 producten

Filter sluit filters
Filters
Opbergruimte
  1. Nee
Verstelbaar
  1. Nee
Direct leverbaar
  1. Nee
Set Descending Direction
Filter
  1. Breedte 60, 70, 80, 90, 100 Remove This Item

2

per pagina

Boxspring 1-persoons van Swiss Sense

Slaap je alleen en vind je een 2-persoons boxspring te groot? Ga dan voor een 1-persoons boxspring. Hierdoor geniet je van het optimale slaapcomfort van een boxspring, maar dan in een eenpersoons uitvoering. Ook in een kleinere slaapkamer is de boxspring 1-persoons de ideale uitkomst.

Alle boxsprings online ook als 1-persoons boxspring te verkrijgen

Naast de bovenstaande 1-persoons boxsprings, is het ook mogelijk om alle 2-persoons boxsprings die online staan als 1-persoons boxspring te bestellen. Het is niet mogelijk om dit zelf via de webshop te regelen. Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice. Ook kun je hiervoor bij een van onze winkels  terecht. Ga naar jouw dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel voor een persoonlijk advies en meer informatie over de mogelijkheden.

 

Verschillende maten eenpersoons boxsprings

Bij Swiss Sense vind je een eenpersoons boxspring in verschillende maten. Zo kun je kiezen voor een breedte van: 70 cm, 80 cm, 90 cm en 100 cm. De lengtematen waar je uit kunt kiezen zijn 200 cm, 210 cm en 220 cm. Naast een eenpersoons boxspring vind je bij Swiss Sense ook twijfelaar boxsprings. Deze hebben een breedte van 140 cm en zitten qua formaat tussen een eenpersoons- en tweepersoons boxspring in.

De boxspring 1-persoons is in alle kleuren leverbaar

Stel jouw boxspring 1-persoons helemaal naar je eigen wens samen. Kies voor een bedbodem en type vering die passen bij jouw wensen voor een optimaal slaapcomfort. Daarnaast kun je ook de kleur zelf kiezen. Je hebt hierbij soms wel de keuze uit meer dan 100 kleuren. De boxspring 1-persoons en de bijbehorende hoofdborden kunnen worden uitgevoerd in verschillende stoffen en kleuren zodat jouw boxspring helemaal bij jouw slaapkamer past.

 

Een elektrische eenpersoons boxspring

Bij Swiss Sense heb je ook de mogelijkheid om een eenpersoons boxspring aan te schaffen met een verstelbare bodem. Hierdoor kun je makkelijker in- en uit bed stappen. Vind je het naast het comfortabel in- en uit bed stappen ook belangrijk om nog even ontspannen tv te kijken of te lezen in bed? Ook dan is een elektrisch verstelbare boxspring een ideale uitkomst. De eenpersoons boxsprings bij Swiss Sense zijn namelijk verkrijgbaar met een vlakke of elektrisch verstelbare bedbodem. Wil je meer informatie of wil je even proef liggen? Ga dan naar jouw dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel. Onze slaapadviseurs voorzien je graag van een persoonlijk slaapadvies.