Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

1 Persoons Boxspring

2 producten

oplopend
Filter
  1. Breedte 80, 90, 100

2

per pagina

1 persoons boxspring in verschillende kleuren

Slaap je alleen en vind je een 2-persoons boxspring te groot? Ga dan voor een 1-persoons boxspring. Hierdoor geniet je van het optimale slaapcomfort van een boxspring, maar dan in een eenpersoons uitvoering. Ook in een kleinere slaapkamer is de boxspring 1-persoons de ideale uitkomst.

Alle boxsprings online ook als 1-persoons boxspring te verkrijgen

Naast de bovenstaande 1-persoons boxsprings, is het ook mogelijk om een groot deel van onze 2-persoons boxsprings  te bestellen als 1-persoons boxspring. Dit is niet mogelijk via de webshop, maar hiervoor kun je contact opnemen met onze slaapadviseurs via het telefoonnummer: 085 0687 500. Ook kun je hiervoor bij een van onze winkels  terecht. Ga naar jouw dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel voor een persoonlijk advies en meer informatie over de mogelijkheden.

 

Verschillende maten boxspring 1 persoon

Bij Swiss Sense vind je een 1 persoons boxspring in verschillende maten. Zo kun je kiezen voor een breedte van: 70 cm, 80 cm, 90 cm en 100 cm. De lengtematen waar je uit kunt kiezen zijn 200 cm, 210 cm en 220 cm. Naast een 1 persoons boxspring vind je bij Swiss Sense ook twijfelaar boxsprings. Deze hebben een breedte van 140 cm en zitten qua formaat tussen een eenpersoons- en tweepersoons boxspring in.

De boxspring 1 persoon is in alle kleuren leverbaar

Stel jouw 1 persoons boxspring helemaal naar je eigen wens samen. Kies voor een bedbodem en type vering die passen bij jouw wensen voor een optimaal slaapcomfort. Daarnaast kun je ook de kleur zelf kiezen. Je hebt hierbij soms wel de keuze uit meer dan 100 kleuren. De 1 persoons boxspring en de bijbehorende hoofdborden kunnen worden uitgevoerd in verschillende stoffen en kleuren zodat jouw boxspring helemaal bij jouw slaapkamer past.

 

Een elektrische eenpersoons boxspring

Bij Swiss Sense heb je ook de mogelijkheid om een 1 persoons boxspring aan te schaffen met een verstelbare bodem. Hierdoor kun je makkelijker in- en uit bed stappen. Vind je het naast het comfortabel in- en uit bed stappen ook belangrijk om nog even ontspannen tv te kijken of te lezen in bed? Ook dan is een elektrisch verstelbare boxspring een ideale uitkomst. De eenpersoons boxsprings bij Swiss Sense zijn namelijk verkrijgbaar met een vlakke of elektrisch verstelbare bedbodem. Wil je meer informatie of wil je even proef liggen? Ga dan naar jouw dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel. Onze slaapadviseurs voorzien je graag van een persoonlijk slaapadvies.