Savelli Boxsprings

5

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Set Descending Direction
Filter
 1. Collectie Savelli Remove This Item
 1. Boxspring Savelli Indigo
  Boxspring Savelli Indigo
  vanaf Special Price  1.780,00 Regular Price  2.480,00
 2. Boxspring Savelli Quadro
  Boxspring Savelli Quadro
  vanaf Special Price  1.500,00 Regular Price  2.400,00
 3. Boxspring Savelli Navy
  Boxspring Savelli Navy
  vanaf Special Price  1.630,00 Regular Price  2.330,00
 4. Boxspring Savelli Magenta
  Boxspring Savelli Magenta
  vanaf Special Price  1.880,00 Regular Price  2.580,00
 5. Boxspring Savelli Line
  Boxspring Savelli Line
  vanaf Special Price  2.040,00 Regular Price  3.290,00

5

per pagina

Savelli boxsprings bij Swiss Sense

Een bed is een belangrijk product in ons leven. Een bed zorgt er namelijk voor dat het lichaam tot rust kan komen zodat je weer nieuwe energie op kan doen voor de volgende dag. Een goede nachtrust verhoogt zo de kwaliteit van het leven. Naast slaapcomfort is design ook een belangrijk aspect voor de aanschaf van een boxspring.

Daarom heeft Swiss Sense de Savelli collectie in het assortiment. Een collectie die door puurheid in vorm, materiaal en tijdloze uitstraling past in ieder interieur. De Savelli collectie is ontwikkeld in samenwerking met interieurontwerpers waardoor er een unieke vormgeving is ontstaan. Belangrijke aspecten die terug komen bij de Savelli collectie zijn eenheid en stijl wat zorgt voor een eigentijds design.

Stel je eigen design boxspring samen

Je eigen boxspring kun je in een aantal stappen eenvoudig zelf samenstellen. Door te kiezen voor je eigen stijl, comfort, maatvoering en look, creëer jij je persoonlijke boxspring. De collectie wordt speciaal voor je op maat gemaakt. De boxspring wordt inclusief matras en topper geleverd. De matrassen zorgen voor een stabiele ondersteuning en samen met de bijgeleverde topper van zeer hoge kwaliteit ben je verzekerd van een goede ondersteuning en een heerlijke nachtrust. Zo geven wij je de mogelijkheid om te kiezen uit een Kingsize Boxspring of een van de andere maten boxsprings. Kortom, het is allemaal mogelijk bij Swiss Sense.

Wil je genieten van extra comfort? Maak dan de keuze voor een elektrische boxspring aangevuld met een pullback-systeem. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan eens een kijkje bij een van onze andere boxspring collecties.