Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxspring taupe

7 producten

Filter sluit filters
Filters
Snel leverbaar
  1. Ja
  2. Nee
Lengte
  1. 200
  2. 210
  3. 220
Collectie
  1. Capella
  2. Home 365
Functionaliteit
  1. Verstelbaar
oplopend
Filter
  1. Kleur Taupe

7

per pagina

Een taupe boxspring voor iedere slaapkamer

Een taupe boxspring past in iedere slaapkamer. De kleur zorgt voor een chique en rustige uitstraling. Het is daarom ook een populaire kleur voor een boxspring. Zeker omdat het ook goed te combineren is met andere kleuren. Zo kun je het combineren met een licht of juist een opvallende kleur dekbedovertrek

Taupe boxspring in verschillende materialen

In ons ruime assortiment aan boxsprings vind je diverse taupe kleuren. Ook het materiaal van de boxspring bepaalt mede hoe de taupe kleur zich uit. Zo heb je bijvoorbeeld een boxspring in lederlook in de kleur taupe, een velvet boxspring in de kleur taupe of een stoffen boxspring in taupe kleur. 

Wil je weten hoe jouw taupe boxspring er nu in het echt uit ziet? Kom dan langs bij een van onze winkels om de stofstalen te bekijken en te voelen. Liever een stofstaal thuis ontvangen? Vraag dan maximaal 3 stofstalen online aan. Wij sturen ze vervolgens gratis naar je op. 

Bepaal het ligcomfort van jouw taupe boxspring

Naast de kleur kun je nog ook de afmetingen en het ligcomfort van jouw boxspring zelf bepalen. Je hebt bij de meeste boxsprings de keuze uit 12 afmetingen. Variërend met een breedte van 140cm tot 200 cm tot een lengte van 200 cm tot 220 cm. 

Daarnaast kun je ook jouw ideale slaapcomfort bepalen. Hierbij heb je onder andere de keuze uit een vlakke of een elektrische boxspring. Ook het aantal veren per matras en de hardheid ervan kun je geheel naar eigen wens samenstellen. De topper bepaalt vervolgens voor het grootste deel hoe je bed aanvoelt en heeft ook een grote invloed van de temperatuur in bed.  

Een persoonlijk slaapadvies afgestemd op jouw wensen

We begrijpen dat het best lastig kan zijn om jouw ideale slaapcomfort te bepalen samen met die van je partner. Je kunt daarom ook altijd een afspraak maken bij een Swiss Sense winkel bij jou in de buurt. Natuurlijk mag je ook altijd binnen komen wandelen. Liever een digitaal of een telefonisch slaapadvies? Ook dat is mogelijk! 

90 dagen proefslapen op jouw boxspring in de kleur taupe

Een paar minuten proefliggen in de winkel of een persoonlijk online slaapadvies geeft echter nooit een volledige garantie dat jouw taupe boxspring na een paar weken nog even comfortabel ligt als jij verwachtte bij aankoop. Wij bieden onze klanten daarom 90 dagen proefslapen aan. Dat is pas echt slapen zonder zorgen.

Daarnaast wordt jouw boxspring in de kleur taupe ook altijd gratis geleverd en bij jou in de slaapkamer gemonteerd. Dat is nog eens service.