Laatste dagen
Black Friday Deals
Dag
Uur
Min
Sec

Boxspring met TV Lift

2 producten

Filter sluit filters
Filters
Breedte
 1. 140
 2. 160
 3. 180
 4. 200
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
TV lift
 1. Ja
Set Descending Direction
Filter
 1. TV lift Ja
 1. Boxspring Home 350 €100,- éxtra voordeel
  Boxspring Home 350
  vanaf Regular Price  2.710,- Special Price  2.210,-
 2. Boxspring Home 400 €100,- éxtra voordeel
  Boxspring Home 400
  vanaf Regular Price  3.090,- Special Price  2.590,-

2

per pagina

Boxspring met tv lift zelf samenstellen

Ben jij op zoek naar een boxspring met tv lift waarin je naast een heerlijke nachtrust ook comfortabel televisie kan kijken? Dan hebben wij dé oplossing voor jou, een boxspring met een geïntegreerde automatische tv lift in het voetbord. Wanneer je geen tv kijkt, kun je de tv verbergen in het voetbord. Zo ziet je slaapkamer er altijd strak en netjes uit. Met onze configurator kan je zelf jouw boxspring met tv lift naar wens samenstellen. Naast het voeteneinde kun je ook de maat, kleur, stof, bedbodem en matras helemaal naar wens samenstellen.

Gezien de grootte van een tv is het alleen mogelijk om dit voetbord te bestellen bij een 2-persoons boxspring. De kabels zijn netjes in het bed weggewerkt en zullen hierdoor niet opvallen. Mocht een boxspring met tv lift toch niks voor jou zijn, dan heeft Swiss Sense nog veel meer boxsprings waaruit je kunt kiezen. Grote kans dat jouw droombed hiertussen staat! Het is zelfs mogelijk om een andere boxspring te combineren met een los voetbord met tv lift. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

Voordelen van een boxspring met tv lift

Voor veel mensen is het voordeel van een boxspring met tv lift dat er geen montagewerk op de muur nodig is. Je hoeft dus geen gaten te boren in je slaapkamermuur. Hierdoor voorkom je lelijke gaten die lastig weggewerkt kunnen worden wanneer je de tv wilt verplaatsen. Een ander voordeel is dat je een stuk dichter bij de televisie zit, wat het kijkplezier bevordert. De televisie hoeft dan ook niet zo groot te zijn in vergelijking met een tv aan de muur.

Daarnaast is de tv lift geïntegreerd in het voetbord, waardoor de televisie mooi weggewerkt is wanneer je geen tv kijkt. Ook de kabels zijn netjes weggewerkt, waardoor alles er strak uitziet. Verder kun je de tv ook op de gewenste kijkhoogte instellen.

Ongekende luxe dankzij subliem slaapcomfort en een ingebouwde tv lift

De Boxspring Home 350 en Boxspring Home 400 met tv lift zijn beide boxsprings inclusief een standaard tv lift. Ze zijn uitgevoerd met een tijdloos hoofd- en voetbord en comfortabele matrassen. Doordat er veel opties zijn, is het verstandig je vooraf goed te laten informeren door onze slaapadviseurs. Naast een boxspring met tv lift biedt Swiss Sense ook boxsprings met opbergruimte aan. Hierdoor is het mogelijk om spullen op te bergen onder je matras. Hoe praktisch is dat!