Complete slaapkamer kopen bij Swiss Sense

Bij Swiss Sense is het mogelijk om direct een complete slaapkamer te kopen. Het zijn geen vooraf samenstelde combinaties maar je bent volledig vrij om een set naar wens samen te stellen. Je kunt zelf kiezen welke elementen je nodig hebt en deze eenvoudig toevoegen aan je winkelmand. Ons advies is dat het beste eerst een boxspring kunt kiezen die je mooi vind.

 

De boxspring is middels de configurator helemaal naar wens samen te stellen zodat deze exact bij jou past. Bij veel modellen zijn er maar liefst 126 verschillende kleur- en stofopties mogelijk.

Complete Slaapkamer Kopen | Sfeerbeeld

Hoe maak je de slaapkamer compleet?

Uit welke meubels een complete slaapkamer bestaat is voor iedereen anders. Je hebt een aantal basis elementen die vaak noodzakelijk zijn en diverse aanvullende accessoires. Zo is voor veel mensen een spiegel op de slaapkamer wel prettig maar dit zit vaak niet in een complete slaapkamer set.

 

Een bed en nachtkastjes daarentegen maken bij veel mensen wel weer deel uit van de essentiële basis elementen voor een complete slaapkamer.

 

Bij Swiss Sense bestaat een complete slaapkamer dan ook op een volledig slaapsysteem met nachtkastjes. Spiegels, garderobekasten, bedbanken en hockers vallen onder aanvullende accessoires.

 

Swiss Sense biedt helaas ook geen grote garderobekasten aan, maar heeft wel een Zuiver slaapkamer dressoir in het assortiment.

Compleet slaapsysteem samenstellen

Wanneer je een nieuw slaapsysteem wilt kun je kiezen uit een boxspring of een ledikant. De boxsprings bestaan standaard uit een box, matras en (in de meeste gevallen) een topper. Dit is dus direct een compleet slaapsysteem dat enkel nog uitgebreid dient te worden met beddengoed.

 

Wanneer je kiest voor een ledikant moet deze nog worden voorzien van een matras met lattenboden. De lattenbodem plaats je eenvoudig in het ledikant waarna je het matras hier weer op legt. Ook dit slaapsysteem moet nog worden aangevuld met bijpassend beddengoed.

Om het bed helemaal compleet te maken heb je nog een molton, hoeslaken, hoofdkussen en dekbedovertrek nodig. Ook dit hebben we allemaal in het assortiment zitten en kun je eenvoudig middels de webshop bestellen. De molton zorgt ervoor dat je matras wordt beschermt en hierdoor ook een langere levensduur geniet.

 

Het hoeslaken zorgt ervoor dat je nachtelijke transpiratie goed wordt opgevangen en het slaapsysteem zacht aanvoelt. Het dekbed is verkrijgbaar in een enkele en 4-seizoenen uitvoering. Hierdoor heb je altijd een prettig warm comfort tijdens je nachtrust.

 

Wanneer je een hoofdkussen koopt is het belangrijk om rekening te houden met je slaaphouding. Welke houding je aanneemt bepaald bijvoorbeeld hoe hoog het kussen moet zijn en welke mate van stevigheid deze moet hebben. Voor meer informatie hieronder kun je het beste de adviespagina bekijken.

 

Om het bed helemaal compleet te maken koop je een mooi dekbedovertrek dat exact past bij boxspring. Al deze elementen kun je eenvoudig op de website kiezen en kopen.

Complete Slaapkamer Kopen | Voorbeeld

Mocht je de producten liever nog in het echt zien of wil je advies van onze slaapadviseurs, dan kun je ook één van onze winkels bezoeken. Bekijk de overzichtspagina voor een winkel of outlet bij jou in de buurt. In de outlet vindt je vaak mooie aanbiedingen en hoge kortingen, zodat je voordelig een complete slaapkamer kunt kopen.