Royal Deal!

Nu tot 50% korting op de Royal collectie

Dag

Uur

Min

Sec

Boxspring hoeslaken 180x200

Het perfecte hoeslaken voor jouw boxspring van 180x200

Ben je op zoek naar een hoeslaken voor je boxspring van 180x200? Dan ben je bij Swiss Sense aan het juiste adres. We vertellen je graag meer over onze verschillende soorten hoeslakens voor je boxspring, zodat jij de juiste keuze maakt en kan genieten van een heerlijke nachtrust.

Welke maat hoeslaken heb je nodig voor jouw boxspring van 180x200

De maat van het hoeslaken is altijd gelijk aan de lengte en breedte van je matras of topmatras. Een boxspring kan op verschillende manieren opgebouwd zijn. De klassieke boxspring bestaat uit een box met daar bovenop een gestoffeerd matras en een topmatras . Voor dit type boxspring heb je een topper hoeslaken nodig van 180x200. Beschik je over een elektrische boxspring ? Dan heb je een split-topper hoeslaken nodig van 180x200.

Daarnaast heb je ook boxsprings met een gestoffeerde box met daar bovenop een gestoffeerd matras die beschikt over een toplaag, waardoor geen topper nodig is. Deze matrassen zijn vaak wat hoger. Hier kun je het beste een boxspring hoeslaken van 180x200 voor kopen die extra hoog is. Meet ook altijd de hoogte op van je matras of topper op. In de productbeschrijvingen zie je tot welke hoogte een specifiek hoeslaken geschikt is. Zo weet je zeker of het hoeslaken past.

De voordelen van een boxspring hoeslaken

Een hoeslaken is bedoeld om de levensduur van je matras te verlengen en het zorgt voor extra hygiëne. Zo beschermt een hoeslaken je matras tegen vuil, zweet en andere stofjes. We raden ook altijd het gebruik van een molton of een matrasbeschermer aan. Dit is iets dikker dan een hoeslaken en plaats je direct om het matras.

De verschillende soorten hoeslakens van 180x200 voor je boxspring

Het is belangrijk om te weten dat er verschillende soorten boxspring hoeslakens bestaan, zoals jersey, percal, jersey lycra en bamboe katoen. Jersey is een zachte, elastische stof die gemakkelijk te onderhouden is. Percal is een luxe stof met een knisperend gevoel. Hierbij worden er meer en fijnere draden gebruikt, wat zorgt dat dit hoeslaken zachter, gladder en prettiger aanvoelt. Een jersey lycra hoeslaken bestaat voor 96% uit katoen en voor 4% uit lycra. Door het toevoegen van de lycra is dit hoeslaken extra elastisch. Een bamboe hoeslaken voelt extreem zacht aan en neemt tot drie keer meer vocht op dan katoen.

Bestel je nieuwe hoeslaken eenvoudig online

De keuzen van een nieuw boxspring hoeslaken is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en het soort matras dat je hebt. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Raadpleeg dan een slaapadviseur via de online chat of kom langs bij een van onze winkels.

Je nieuwe hoeslaken wordt vaak al binnen enkele werkdagen bij je thuis geleverd. Bij ieder specifiek product kun je de verwachte leverdatum terug vinden. Daarnaast profiteer je bij Swiss Sense ook van gratis retourneren binnen 14 dagen*.

Geschikte hoeslakens

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (085 0687 500) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.