Kingsize Bedden

Wat is een kingsize bed?

Ben je op zoek naar een bed dat je alle ruimte geeft? Dan kun je bij Swiss Sense terecht voor een kingsize bed. Wanneer spreken we over een kingsize bed? Een kingsize bed is een bed met een lengte van minimaal 200 cm. Het verschil met een normaal bed zit hem voornamelijk in de breedte van het bed. De royale afmeting maakt het bed extra comfortabel, vooral voor hen die van veel ruimte houden tijdens het slapen. Mocht je kingsize iets te groot vinden zijn de queensize bedden wellicht een optie. Deze modellen hebben een breedte van 160 of 180 cm.

Ruime collectie kingsize boxsprings

Bij Swiss Sense heb je een ruime keuze in kingsize bedden. Natuurlijk vallen deze luxe slaapmeubelen meteen op door hun grootte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, kleuren en stijlen. Bij Swiss Sense kun je jouw droombed naar keuze samenstellen. 

Met een kingsize bed tover je de slaapkamer om tot een echte suite. Ruimte alleen is echter niet voldoende om comfortabel te kunnen slapen. Bij een kingsize bed hoort een hoogwaardig matras dat voldoende steun geeft en daarmee een ongestoorde slaaprust garandeert. De pocketvering matrassen zijn verkrijgbaar in diverse gradaties van hardheid en met een topper die geheel volgens jou persoonlijke voorkeur is, creëer je een slaapsysteem dat voldoet aan jouw wensen. 

Ruime collectie Kingsize Bedden

Een kingsize bed kopen bij Swiss Sense

Een kingsize bed kan je met recht majestueus noemen. Daar houdt het echter nog niet op. Wij gaan nog verder om je de mogelijkheid te geven je eigen kingsize boxspring samen te stellen.

- Optioneel een luxueus hoofdbord en bijbehorend bedtextiel toe te voegen.

- 100 jaar ervaring met het perfectioneren van een persoonlijk slaapsysteem en bijbehorend advies.

- Meer dan 45 winkels in Nederland, maar ook over de grens in België en Duitsland staan we je graag te woord.

- Ruim aanbod in Kingsize boxsprings, vlak of elektrisch verstelbaar, in diverse kleuren en materialen 

Welk kingsize bed past het beste bij jou? Gaat je voorkeur uit naar een klassiek model en past de Capella Estello of Estolitto beter bij je? Of ben je meer van de moderne uitstraling en ga je voor de Capella Verso? Onderstaand vind je een greep uit uit onze ruime kingsize bedden collectie.

Populaire Kingsize bedden

 1. Boxspring Home 340 €100,- éxtra voordeel
  Boxspring Home 340
  vanaf Regular Price  2.450,- Special Price  1.950,-
 1. Boxspring Night Florence €200,- éxtra voordeel
  Boxspring Night Florence
  vanaf Regular Price  2.670,- Special Price  2.370,-
 1. Boxspring Royal Luxor €300,- éxtra voordeel
  Boxspring Royal Luxor
  vanaf Regular Price  3.750,- Special Price  3.250,-
  100%