Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Kingsize boxspring bij Swiss Sense

Het matras van de Kingsize Boxspring is hoogwaardig Kingsize Boxsprings vallen op door de grootte en het majestueus design van het bed. Het matras van de Kingsize Boxspring is kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en ligt comfortabel. De vering van dit matras is uitstekend. Er zijn tegenwoordig ook kingsize boxsprings te koop welke elektrisch verstelbaar zijn. De boxspring kan dan met een druk op de knop in elke gewenste positie versteld worden. De grote afmeting van de Kingsize Boxsprings nodigt uit tot een multifunctioneel gebruik van het bed. Kingsize Boxsprings met een lederen bekleding zijn opvallende meubels, die bijzonder mooi zijn om te zien. Een robuuste Kingsize Boxspring geeft een slaapkamer een zeker elan. het is een feit dat je niet om deze in het oog springende Kingsize boxspring heen kunt kijken.

 

Naast het selecteren van de gewenste hardheid van de pocketvering matras, kunt u kiezen voor verschillende breedtematen van 140, 160, 180 of 200cm en lengtematen van 200, 210 of 220cm. Daarnaast is deze boxspring leverbaar in de kleuren wit en zwart en altijd uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk eco-leder. Wenst u tenslotte om het geheel verder aan te kleden, dan bieden wij optioneel een luxueus hoofdbord en bijhorend bedtextiel aan. Kortom; een hotelboxspring wordt speciaal voor u op maat gemaakt en is eindeloos genieten! Bekijk de complete collectie voor alle boxsprings


Een kingsize boxspring is lekker royaal

In een hotelsuite staat een Kingsize Boxspring koninklijk. Wat te denken van een huwelijkssuite met een Kingsize Boxspring of Hotelboxspring compleet met romantisch beddengoed. Creëer thuis jouw unieke romantische suite in jouw eigen slaapkamer met een mooi Kingsize Boxspring in favoriete kleuren. Deze Kingsize Boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren en zijn een duurzame investering vor het interieur van een slaapkamer. De Kingsize Boxsprings zijn ook een prachtig huwelijkscadeau. Koop een Kingsize bed voor je nieuwe slaapkamer. Bekijk ook de collectie Amerikaanse Bedden. De boxsprings kunnen in vele stoffen en kleuren geleverd worden, zo kunt u dus ook een witte boxspring samenstellen.

Populaire Kingsize Boxsprings