90 Dagen Omruilgarantie

Klanttevredenheid op vlak van slaapcomfort is onze drijfveer, daarom willen wij te allen tijde garant kunnen staan voor jouw keuze. Wat is er nu fijner dan ’s morgens uitgerust op te kunnen staan?

 

Een paar minuten proefliggen in de winkel geeft niet de volledige garantie dat het slaapsysteem na een paar weken nog even comfortabel ligt als je had gehoopt. De ervaring van onze zéér vakbekwame slaapadviseurs resulteert in een slaapadvies dat perfect op jouw persoonlijke wensen en eisen is afgestemd. Vandaar dat wij onze klanten een schriftelijke "slaapgarantie" geven bij aankoop van een slaapsysteem.

 

Wil je toch gebruik maken van de "90 dagen omruilgarantie"? Wij hebben de voorwaarden voor je op een rijtje gezet.

 

Algemene voorwaarden Swiss Sense "90 dagen omruilgarantie"

 • De kosten voor de omruilgarantie bedragen €60,- 
 • De 90 dagen omruilgarantie geldt op de gehele collectie matrassen en kernen bij Swiss Sense, met uitzondering van matrassen en/of kernen van showroommodellen, outlet modellen of online aankopen.
 • Niet van toepassing op online aankopen. Het slaapsysteem dient persoonlijk door één van onze gespecialiseerde Swiss Sense slaapadviseurs geadviseerd te zijn.
 • Swiss Sense geeft GEEN geld terug. We gaan samen met jou op zoek naar een matras en/of kern dat wel past bij jouw wensen en voorkeuren.
  Je kunt tot maximaal 90 dagen vanaf levering aanspraak maken op onze omruilgarantie, je dient de/het boxspring/matras/slaapsysteem wel minimaal 30 dagen te hebben uitgeprobeerd. Je lichaam heeft namelijk deze tijd nodig om te “wennen” aan het nieuwe slaapsysteem.
 • Wanneer je een complete boxspringset hebt aangeschaft en hier niet tevreden over bent, verbeteren we jouw ligcomfort door de matrassen en/of kernen om te ruilen. De complete boxspringset kan niet kosteloos omgeruild worden.
 • Je hebt éénmaal de mogelijkheid aanspraak te maken op onze 90 dagen omruilgarantie.
 • De omruilgarantie is niet overdraagbaar op derden.
 • De omruilgarantie is niet van toepassing op een topmatras, ook wel topper genoemd. Aangezien de topmatras/topper puur voor comfort dient en verder geen tot zéér weinig invloed heeft op de ondersteunende eigenschappen van de boxspringset.
 • Als je gebruik maakt van onze omruilgarantie dienen de matrassen en/of kernen minimaal dezelfde waarde te vertegenwoordigen als het ingeruilde artikel (het nieuwe artikel mag wel een hogere waarde hebben, uiteraard tegen bijbetaling van het prijsverschil)
 • Je bent verplicht het nieuwe slaapsysteem bij Swiss Sense aan te schaffen, wij geven immers geen geld terug. Dit moet echter dankzij ons grote assortiment geen probleem zijn.
 • Als het om te ruilen artikel beschadigd/bevuild/stuk is vervalt deze garantie.
 • Als een artikel met een bepaalde korting/actie is gekocht, heb je geen recht op korting op het nieuwe artikel. Dit is wel mogelijk als met terugwerkende kracht de korting van het om te ruilen artikel weer wordt verrekend (dit om te zorgen dat je geen korting op korting krijgt).
 • De basis voor het gebruik maken van de omruilgarantie ligt in het comfort en de ondersteuning. Kleur en/of maatvoering vallen buiten de voorwaarden voor het omruilen van het door jou aangeschafte slaapsysteem.

Je bent altijd van harte welkom bij een van onze Swiss Sense winkels om geheel vrijblijvend een passend slaapadvies te laten aanmeten door één van onze gespecialiseerde slaapadviseurs.