Uitgeslapen het nieuwe jaar in
Nu extra korting op snel leverbare bedden
Dag
Uur
Min
Sec
Matrassen

Online vanaf €99,-

Bij Swiss Sense vind je een matras dat op jouw lichaamskenmerken en slaaphouding is afgestemd. Zoals een ondersteunend matras dat kan helpen tegen fysieke klachten, een ventilerend matras als je het ’s nachts snel warm hebt of juist een allround comfort matras. Er is altijd een matras dat bij jou past. Alle matrassen uit onze collectie zijn geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems. Onze matraswijzer helpt je eenvoudig bij het vinden van hét perfecte matras.

Matrassen

Online vanaf €99,-

Bij Swiss Sense vind je een matras dat op jouw lichaamskenmerken en slaaphouding is afgestemd. Zoals een ondersteunend matras dat kan helpen tegen fysieke klachten, een ventilerend matras als je het ’s nachts snel warm hebt of juist een allround comfort matras. Alle matrassen uit onze collectie zijn geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems. Onze matraswijzer helpt je eenvoudig bij het vinden van hét perfecte matras.

Goedkope matrassen 160x200

2 producten

Filter sluit filters
Filters
Lengte
 1. 200
Breedte
Collectie
Slaaphouding
oplopend
Filter
 1. Lengte 200
 2. Breedte 160
 3. Collectie Simplr
 1. Extra ondersteunende matrassen

  Lichamelijke klachten kunnen je nachtrust flink verstoren. Kies voor een matras met uitstekende ondersteuning en drukverdeling. Onze Support matrassen bieden voor jouw toekomst.

 2. Voordeligste keuze
  Simplr One Matras
  Simplr One Matras
  vanaf Special Price 99,-
  Ondersteuning:
  Drukverdeling:
  Slaaphouding: Buik- & zijslapers
 3. Simplr Two Matras
  Simplr Two Matras
  vanaf Special Price 129,-
  Ondersteuning:
  Drukverdeling:
  Slaaphouding: Rug- & zijslapers

2

per pagina

Goedkoop matras van 160x200 van hoge kwaliteit

Een matras van 160x200 die goedkoop is, hoeft zeker niet van een lage kwaliteit te zijn. Zeker niet bij Swiss Sense. In ons assortiment vind je goedkope matrassen van 160x200 van hoge kwaliteit. Vind een matras dat bij jou past en ontdek hoe betaalbaar een goede nachtrust kan zijn. 

Ben je benieuwd naar de lopende matrassen aanbiedingen? Bekijk dan onze actie pagina.

Goedkope 2 persoons matras 160x200

Een matras van 160x200 is het ideale formaat voor je bed van 160x200. Het voordeel van deze afmeting is dat het matras uit een geheel bestaat  en je dus geen naad tussen twee matrassen hebt. Swiss Sense biedt goedkope 2 persoons matrassen aan van 160x200 van hoge kwaliteit. 

Hoe kan het dat we goedkope matrassen aanbieden en toch de hoge kwaliteit weten te behouden? Met meer dan 100 jaar aan ervaring weten we precies aan welke kwaliteitseisen onze matrassen moeten voldoen. Natuurlijk kun je het zo duur maken als je zelf wilt, maar bij Swiss Sense vinden we het belangrijk dat een matras het juiste comfort biedt en voor iedereen betaalbaar is.

Vind het matras dat bij jou past

Is je matras verouderd, ligt het niet lekker meer of ervaar je lichamelijke klachten? Wat jouw reden ook is voor een nieuw matras, bij Swiss Sense hebben we voor ieder persoon en ieder budget een geschikt matras. Dus ben je op zoek naar goedkope matrassen van 160x200? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We hebben een ruim assortiment aan matrassen in de afmeting 160x200. Weet je niet zo goed wat voor matras het beste bij jou past? Raadpleeg dan onze slaapadviseurs voor een persoonlijk slaapadvies. Dit kan zowel online als in de winkel. Ook kun je onze online matraswijzer raadplegen. Door online een aantal vragen te beantwoorden, kom je erachter wat voor type matras het beste bij jou past.

De soorten goedkope matrassen van 160x200

Bij Swiss Sense vind je een ruim assortiment aan goedkope matrassen van 160x200. Iedere matras heeft een andere functie. Zo is er onderscheid te maken tussen de mate van ondersteuning, drukverdeling, ventilatie, vochtregulatie, veerkracht en stabiliteit. Ook jouw slaaphouding speelt een belangrijke rol bij het kiezen van het juiste matras. 

Heb je het 's nachts snel warm? Kies dan voor een matras dat goed ventileert. Onze Breeze matrassen zorgen voor uitstekende ventilatie en verkoeling. Daardoor geniet jij van een frisse nachtrust. Ervaar je lichamelijke klachten, waardoor je ‘s nachts minder goed slaapt? Kies dan voor een matras met uitstekende ondersteuning en drukverdeling. 

90 dagen proefslapen en gratis levering

Naar een paar minuten proefliggen in de winkel of een persoonlijk online slaapadvies heb je echter nooit een volledige garantie dat jouw matras na een paar weken nog even comfortabel ligt als jij verwachtte bij aankoop. Daarom kun je 90 dagen proefslapen op jouw nieuwe matras. Zo weet je zeker dat je écht tevreden bent. 

Ook worden al onze matrassen gratis tot bij je in de slaapkamer geleverd. Indien gewenst kunnen we zelfs jouw oude matras retour nemen. Dan is nu nog eens echte service!

Wil je de levensduur van je matras verlengen? Bescherm dan je matras tegen al het vocht en vuil dat je ‘s nachts verliest met een molton