AEROMAX en Gazella Matrassen Voordeel | Swiss Sense AEROMAX en Gazella Matrassen Voordeel | Swiss Sense

Matras 120x210

13

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Type
Drukverlaging
Ventilatie
Ondersteuning
 1. Goed
 2. Uitstekend
Set Descending Direction
Filter
 1. Breedte 120 Remove This Item
 2. Lengte 210 Remove This Item
 1. Kies je slaaphouding

  Zijslaper

  Kies bij voorkeur een matras met een soepele afdeklaag zodat je schouder en heup gemakkelijk in het matras weg kunnen zakken.

  Toon matrassen >

  Kies je slaaphouding

  Rugslaper

  Voor rugslapers is het belangrijk dat het matras optimale ondersteuning biedt aan de onderrug en knieholtes.

  Toon matrassen >

  Kies je slaaphouding

  Buikslaper

  Buikslapers hebben in de regel een steviger matras nodig om te voorkomen dat de bekkenzone te diep wegzakt in het matras.

  Toon matrassen >

13

per pagina

Fris wakker worden op een matras van 120x210 cm

Heb je een meer dan gemiddelde lichaamslengte en hou je ervan om heerlijk breeduit te slapen? Dan ben je gebaat bij een eenpersoons matras met meer dan de standaardbreedte. Ook zal een standaardlengte van 200 cm voor jou minder geschikt zijn. Hoe vaak komt het niet voor dat je wakker wordt met je voeten buiten je bed? Zeker in de wintermaanden is dat niet aangenaam. Het kan ook zijn dat je het fijn vindt om dicht bij je partner te liggen, maar nog steeds behoefte hebt aan een langer matras. Of je in je slaapkamer nou een twijfelaar of extra breed 1-persoons bed hebt staan, je zou een goed matras van 120x210 cm kunnen gebruiken. Swiss Sense heeft dit matras voor je op voorraad, in verschillende uitvoeringen.

Wanneer kies je voor een matras van 120x210 cm?

Voor een gezonde nachtrust is het van het grootste belang dat je matras ook echt bij je past. Met een matras van 120x210 cm weet je zeker dat je lichaam altijd genoeg ruimte krijgt, zelfs al slaap je van nature onrustig. In ons assortiment kun je kiezen uit matrassen met pocketvering, bonellvering, koudschuim of latex.

Matrassen met pocketvering geven je overal de juiste ondersteuning en zijn ook in staat om lichaamswarmte en vocht goed te reguleren. Soms is het nodig om te kiezen voor een speciaal matras in de afmetingen van 120x210 cm. Veel mensen met rugklachten of andere klachten aan het bewegingsapparaat vinden veel baat bij een traagschuimmatras of koudschuimmatras. Bespreek de mogelijkheden met je huisarts of specialist en overleg met onze productspecialisten welk type matras het beste bij jouw klachtenpatroon past. Welk bed je ook hebt, Swiss Sense heeft altijd een correct passend en comfortabel matras voor je.

Een compleet assortiment bij Swiss Sense

Je kunt natuurlijk een matras zoeken, maar misschien is het ook verstandig om uit te kijken naar een compleet nieuw bed. Kijk eens in onze collectie boxsprings en kies je favoriete uitvoering uit. Kom eens langs op een van onze vele vestigingen en laat je ter plekke goed voorlichten. Naast bedden en matrassen hebben we ook een ruime keuze in matrasovertrekken, dekbedden en dekbedovertrekken. Nu je besloten hebt om te investeren in een goed matras, is het verstandig om te bepalen of je hoofdkussen je wel voldoende ondersteuning biedt. Bij Swiss Sense heb je veel mogelijkheden om je nieuwe matras van 120x210 cm te combineren met een hoofdkussen die je hoofd en nekregio de perfecte ondersteuning biedt. Zo weet je zeker dat je de komende jaren écht kunt genieten van een welverdiende nachtrust.