AEROMAX en Gazella Matrassen Voordeel | Swiss Sense AEROMAX en Gazella Matrassen Voordeel | Swiss Sense

Matras 160x210

16

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Collectie
 1. Gazella
 2. AEROMAX
Type
Drukverlaging
Ventilatie
Ondersteuning
 1. Goed
 2. Uitstekend
Set Descending Direction
Filter
 1. Breedte 160 Remove This Item
 2. Lengte 210 Remove This Item
 1. Kies je slaaphouding

  Zijslaper

  Kies bij voorkeur een matras met een soepele afdeklaag zodat je schouder en heup gemakkelijk in het matras weg kunnen zakken.

  Toon matrassen >

  Kies je slaaphouding

  Rugslaper

  Voor rugslapers is het belangrijk dat het matras optimale ondersteuning biedt aan de onderrug en knieholtes.

  Toon matrassen >

  Kies je slaaphouding

  Buikslaper

  Buikslapers hebben in de regel een steviger matras nodig om te voorkomen dat de bekkenzone te diep wegzakt in het matras.

  Toon matrassen >

 2. AEROMAX Polaris Matras 15% voordeel
  AEROMAX Polaris Matras
  vanaf Special Price  459,00 Regular Price  540,00
 3. AEROMAX Savior Matras 15% voordeel
  AEROMAX Savior Matras
  vanaf Special Price  544,00 Regular Price  640,00
 4. AEROMAX Aventi Matras 15% voordeel
  AEROMAX Aventi Matras
  vanaf Special Price  629,00 Regular Price  740,00

16

per pagina

Tegenwoordig zijn mensen zich erg goed bewust van hun gezondheid. Toch blijken we nog bedden en matrassen te gebruiken die ons geen comfort en een goede nachtrust bieden. Trendy is misschien niet de beste optie als je op zoek bent naar comfort en een matras dat comfortabel lijkt, is dat misschien niet echt. We geven je graag een paar tips om een goed matras te kunnen kopen.

Correcte uitlijning van de wervelkolom

Ons lichaam kan niet rusten op een te zachte ondergrond. Het draagt bij aan je ongemak. Dat komt omdat je lichaam altijd probeert te compenseren voor de onconventionele posities tijdens het slapen. Je ruggengraat heeft de perfecte houding nodig wanneer je rust. Maar dat geldt niet alleen voor de wervelkolom. Zelfs je nek, ledematen, schouders en andere delen van je lichaam vereisen een comfortabele rusthouding wanneer je gaat slapen. Koop daarom een matras dat naast ligcomfort ook genoeg ondersteuning biedt. Stevige matrassen houden je ruggengraat op één lijn, zodat je alle stress van de hele dag rustig kunt verwerken. Wanneer je last hebt van rugklachten na het slapen is het verstandig om onze adviespagina te raadplegen voor informatie wat je hier tegen kunt doen

Juiste verdeling van het lichaamsgewicht

Ben je op zoek naar een goed matras, dan is een pocketvering of koudschuim een zeer popualire keuze. De type matrassen onder andere verkrijgbaar in de afmeting 160x210. Een matras die past bij je lichaam kan voorkomen dat je slapeloze nachten doormaakt na een zware dag op het werk. Een goed matras kan ook een stijve nek of onderrug voorkomen en kan chronische pijn of ongemak verlichten. Zorg ervoor dat je lichaamsgewicht goed verdeeld is als je slaapt. Is dat niet het geval, dan kan dat leiden tot een verkeerde uitlijning van je gewrichten en spieren. Doorgaan met slapen op een zacht oppervlak verergert het probleem, wat resulteert in rug- en gewrichtspijn.Pocketvering matrassen bieden een zeer goede ondersteuning en de afdeklaag zorgt voor prettig ligcomfort. Een goed voorbeeld is het matras 160x210, dat je lichaam op de juiste manier ondersteunt.

Herstel en verjonging van het lichaam

Een goede nachtrust komt neer op behoorlijke rust. Het menselijk lichaam herstelt en verjongt zich bij ongeveer 8 uren slaap per nacht. Al je lichaamscellen herstellen, het niveau van insuline wordt verlaagd en de hormonen worden geactiveerd. Dit is de reden waarom je moet investeren in een stevig matras die diepe rust en slaap biedt. Ga voor een stevig matras dat goed voelt voor je lichaam. Bij veel mensen is de 160x200 matras zeer populair. Iets dat te star en ongemakkelijk is zal leiden tot slaapstoornissen en ongemak. Zorg ervoor dat je een product koopt dat de ondersteuning in een neutrale positie biedt. Het beste matras geeft je wervelkolom een perfecte kromming en zorgt ervoor dat je hielen, schouders, hoofd en billen de juiste uitlijning hebben.