Matrassen

Online vanaf €99,-

Bij Swiss Sense vind je een matras dat op jouw lichaamskenmerken en slaaphouding is afgestemd. Zoals een ondersteunend matras dat kan helpen tegen fysieke klachten, een ventilerend matras als je het ’s nachts snel warm hebt of juist een allround comfort matras. Er is altijd een matras dat bij jou past. Alle matrassen uit onze collectie zijn geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.

Direct advies met de matraswijzer >

Matrassen

Online vanaf €99,-

Bij Swiss Sense vind je een matras dat op jouw lichaamskenmerken en slaaphouding is afgestemd. Zoals een ondersteunend matras dat kan helpen tegen fysieke klachten, een ventilerend matras als je het ’s nachts snel warm hebt of juist een allround comfort matras. Alle matrassen uit onze collectie zijn geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.

Direct advies met de matraswijzer >

Matras 80x210

8 producten

Filter sluit filters
oplopend
Filter
 1. Lengte 210
 2. Breedte 80
 1. Matrassen met allround comfort

  Een prettig allround comfort vind je in onze Comfort matrassen. Deze matrassen bieden een veerkrachtige basis voor een optimale nachtrust.

 2. Gazella Comfort II Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Comfort II Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 639,-
  Veerkracht:
  Stabiliteit:
  Slaaphouding: Draaiers, rug- & zijslapers
 3. Gazella Comfort III Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Comfort III Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 839,-
  Veerkracht:
  Stabiliteit:
  Slaaphouding: Zijslapers
 4. Gazella Comfort IV Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Comfort IV Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 1.139,-
  Veerkracht:
  Stabiliteit:
  Slaaphouding: Draaiers, rug- & zijslapers
 5. Extra ventilerende matrassen

  Heb je het 's nachts snel warm? Kies dan voor een matras dat goed ventileert. Onze Breeze matrassen zorgen voor uitstekende ventilatie en verkoeling. Daardoor geniet jij van een frisse nachtrust.

 6. Gazella Breeze III Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Breeze III Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 1.079,-
  Ventilatie:
  Vochtregulatie:
  Slaaphouding: Rug- & zijslapers
 7. Omkeerbaar matras
  Gazella Online-Only I Hybride Koudschuim Matras
  Gazella Online-Only I Hybride Koudschuim Matras
  vanaf Special Price 229,-
  Ventilatie:
  Vochtregulatie:
  Slaaphouding: Zijslapers & draaiers
 8. Extra ondersteunende matrassen

  Lichamelijke klachten kunnen je nachtrust flink verstoren. Kies voor een matras met uitstekende ondersteuning en drukverdeling. Onze Support matrassen bieden voor jouw toekomst.

 9. Gazella Support II Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Support II Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 729,-
  Ondersteuning:
  Drukverdeling:
  Slaaphouding: Buik-, rug- & zijslapers
 10. Gazella Support III Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Support III Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 1.199,-
  Ondersteuning:
  Drukverdeling:
  Slaaphouding: Buik-, rug- & zijslapers
 11. Gazella Support IV Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Support IV Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 1.339,-
  Ondersteuning:
  Drukverdeling:
  Slaaphouding: Buik-, rug- & zijslapers

8

per pagina

Ruim assortiment aan matrassen van 80x210

Nederlanders staan erom bekend dat ze vrij lang zijn. We behoren dan ook tot een van de langste mensen ter wereld. Als je lang bent, dan is er niets vervelender dan een matras dat niet lang genoeg is. Je hebt dit wellicht eens meegemaakt toen je ergens anders sliep. Een te kort matras verstoort je nachtrust en een goede nachtrust is juist erg belangrijk.

Ben je op zoek naar een matras 80x210 voor jouw bed? Bij Swiss Sense hebben we een ruim assortiment aan matrassen, ook in de afmeting van 80x210. 

Welk matras 80x210 past bij jou?

Welk matras van 80x210 bij jou past is erg persoonlijk. Zo is het kiezen van het geschikte matras onder andere afhankelijk van je slaaphouding, lichaamsbouw, persoonlijke voorkeuren en jouw gewenste slaapcomfort.

Een matras 80x210 is een 1-persoons matras. Het is dan ook geschikt voor een eenpersoonsbed. Je kunt het natuurlijk ook gebruiken in een tweepersoonsbed van 160x210. Zo kunnen jij en je partner allebei kiezen voor een apart matras dat aansluit bij je eigen persoonlijke wensen.

Kom langs bij jouw dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel en laat je persoonlijk adviseren door een van onze slaapadviseurs. In de winkel kun je ook direct verschillende matrassen uitproberen. Ook online kun je eenvoudig een matras bestellen. Om te ontdekken welke matras het beste bij jou past kun je een van onze slaapadviseurs via de chat raadplegen of onze matraswijzer.  

De verschillende type matrassen van 80x210

Bij Swiss Sense heb je een ruime keuze aan matrassen van 80x210. Zo heb je de keuze uit een hybride matras, een koudschuim matras, een pocketvering matras, een traagschuim matras of een volkern matras. Ieder type matras heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Zo vormt een koudschuim matras zich helemaal naar jouw lichaams- en slaaphouding. Door de hoge veerkracht ervaar je de gewenste hardheid van het matras. Onze pocketvering matrassen hebben een unieke kern. Deze bestaan uit 7 comfortzones met 3 verschillende hardheden in 1 pockterveerkern. Hierdoor ervaar je een uitstekende ergonomische ondersteuning. Een traagschuim matras is met name geschikt voor mensen met fysieke klachten. Dit type matras biedt een constante ondersteuning, waardoor er geen drukpunten zijn.