logo logo

De eerste zonnestralen in de ochtend, een zwoele zomernacht of vroege wandeling door het bos. Met de Moments geurencollectie herbeleef je deze magische momenten en word je helemaal teruggebracht naar deze fijne momenten van ontspanning of juist geluk. Ontdek hoe de verschillende geuren bijdragen aan een betere nachtrust of energieke start van de dag.

Ontdek de collecties

Verbeter jouw nachtrust

Als slaapspecialist helpen wij je graag bij het verbeteren van jouw nachtrust. Een goede nachtrust is namelijk noodzakelijk om te functioneren en te presteren in jouw dagelijkse leven. Onze geurencollectie helpt met zijn ontspannende eigenschappen, om jouw deze welverdiende nachtrust te bezorgen. Zo kun je elke dag het beste uit jouw leven halen.

Forest Breeze

Bloemig & houtachtig

Een lange wandeling in het bos laat je kennismaken met de kalmerende geurenmix van bloemen, hout en frisse lucht. Het moment waarop je alles loslaat en heerlijk kunt ontspannen. De rustgevende geurencombinatie van citrus, munt, roos en ho-blad, zorgt voor jouw dagelijkse dosis rust. Slaap lekker!

Fresh Linen

Zacht & witte lelies

Knisperende linnen lakens, drogend in de zon. Wapperend in een licht briesje. Een moment van geluk en frisheid. De verfrissende mix van lelie, tuberoos, bergamot en sinaasappelbloesem, geeft jou de energieboost die jij nodig hebt om de dag fris te beginnen. Fijne dag.

Good Morning Sunshine

Amber & vijg

Open de gordijnen en voel hoe de eerste warme zonnestralen je gezicht verwarmen. Het moment waarop je ontwaakt en terugdenkt aan dat zomerse vakantiegevoel. Waan jezelf weer even aan de Mediterrane kust met de verleidelijke tonen van amber en vijg. Laad jezelf op en geniet van een stralend begin van de dag. Goedemorgen.

Summer Night

Verleidelijk & fruitig

Die ontspannen zomeravond waar geen einde aan lijkt te komen. Een moment van geluk en rust. Beleef het opnieuw met de ontspannende combinatie van verleidelijke en zoete tonen zoals neroli, lavendel en osmanthus blaadjes. Een harmoniserende en slaapbevorderende geurencocktail. Fijne avond.

Inner Peace

Rustgevende lavendel

Het herkenbare gevoel van de natuur die jou dag en nacht helpt om terug in balans te komen. Een moment van innerlijke harmonie. De veelzijdige geurenmix van lavendel, mandarijn, eucalyptus, ylang ylang en cederhout, zorgt voor jouw dagelijkse dosis rust en geluk. Adem in. Adem uit. 

Happy Remedy

Kalmerende Ylang Ylang

Even helemaal niets na een drukke dag. Het moment waarop je alles loslaat en heerlijk kunt ontspannen. De rustgevende geurencombinatie van ylang ylang, roos, neroli en mandarijn, is jouw remedie om de dag sereen en kalm af te sluiten. Slaap lekker.

Diffuser All Moments

Olie Diffuser All Moments zorgt voor een unieke geurbeleving in jouw slaapkamer. Kies zelf jouw favoriete geurolie uit de Moments collectie en geniet van de geur die wordt verspreid door jouw hele slaapkamer.

Ook verkrijgbaar in onze winkels

Ontdek jij de geuren uit de Moments collectie liever in de winkel? Ook daar kun je onze unieke geursensaties ervaren! Alle producten vind je namelijk ook in al onze winkels.