Royal Deal!

Nu tot 50% korting op de Royal collectie

Dag

Uur

Min

Sec

Wat is de Swiss Sense nieuwsbrief precies?

De nieuwsbrief van Swiss Sense is een e-mail die we naar jou verzenden. Wij sturen je persoonlijke mails en brengen je daarmee op de hoogte van de nieuwste slaap- en slaapkamertrends, de leukste aanbiedingen en de laatste nieuwtjes en weetjes van Swiss Sense. Daarnaast geven we je nuttig advies over onder andere slaap en onderhoud van je bed. Voor de meest relevante en interessante slaap- en slaapkamerinformatie en inspiratie ben je bij Swiss Sense aan het juiste adres.

Wat zijn de voordelen van de Swiss Sense nieuwsbrief?

De Swiss Sense nieuwsbrief biedt je een aantal mooie voordelen. Je bent als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen, informatie over nieuwe collecties. Daarnaast ontvang je van ons informatie over leuke winacties en de nieuwste blogartikelen over alles wat maar te maken heeft met slaap, je slaapkamer of onze leuke activiteiten.

Hoe meld ik me aan voor de Swiss Sense nieuwsbrief?

Ben je enthousiast geworden en wil je je inschrijven voor de Swiss Sense nieuwsbrief? Dat is heel eenvoudig. Laat hier je e-mailadres achter en je ontvangt heel snel en eenvoudig de leukste slaap- en slaapkamerinformatie en inspiratie, want dát is de nieuwsbrief van Swiss Sense!

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (085 0687 500) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.