Swiss Sense klantervaringen


Bij Swiss Sense doen we er alles aan om onze klanten goede nachtrust te bieden. Wij richten ons behalve op het heden ook op de toekomst waarbij gelet wordt op trends en ontwikkelingen op het gebied van slapen en slaapcomfort. Hierbij luisteren we ook naar de verwachtingen, klachten, recensies en ervaringen van onze klanten. Deze ervaringen zien wij als feedback voor nieuwe ontwikkelingen. 

Swiss Sense reviews

Wil je ook jouw Swiss Sense ervaring delen met ons, dan kan dat door een reactie achter te laten via Trustpilot. We horen graag van je!

Anjes

"Zoals al in een eerdere review aangegeven zijn wij zeer tevreden over Swiss Sense. Wij zijn voor de derde aankoop weer naar hun terug gegaan. Ze zijn zeer deskundig, vriendelijk en hebben alle tijd om iets uit te leggen. Top bedrijf."

Nino

"Wij zijn vanmiddag geholpen door Matthijs bij het uitzoeken van ons toekomstige bed. Mijn vriendin en ik stonden eigenlijk redelijk blanco in wat wij wilden en hoeveel dit mocht kosten. Door de hulp van Matthijs hebben wij een prachtige keuze gemaakt en ook alle keuzes in mijn ogen overwogen en uitleg over gekregen! Nogmaals super bedankt en wij raden Swiss Sense met deze service zeker aan! Nu lekker wachten op ons nieuwe bedje."

Sander

"Swiss Sense heeft een geweldige customer journey - houden je op de hoogte tijdens het hele maak proces en leverde het bed drie weken eerder dan gepland. En natuurlijk een heel fijn advies in de winkel gehad."

#SwissSenseFriend

Deel jouw slaapkamerfoto via Instagram met #SwissSenseFriend.

Klantervaringen

@thuiskomenbij

Boxspring Home 180
Klantervaringen

@essentioal_living.0

Boxspring Lifestyle Cinnamon
Klantervaringen

@huisje144

Boxspring Home 415