Laatste dagen
tot €300,- éxtra voordeel
Dag
Uur
Min
Sec

Welk topmatras past bij jou?

Een topmatras bepaalt in grote mate hoe het comfort van je bed aanvoelt. Maar welke topper past nu eigenlijk bij jou?


 • Kies voor optimale ventilatie als je het snel warm hebt of veel transpireert.
 • Kies de hardheid van je comfort. Is dat zeer stevig of juist aangenaam zacht?
 • Let bij lichamelijke klachten op goede drukverlaging en drukverdeling.

Gel Topper

2 producten

Filter sluit filters
Filters
Set Descending Direction
Filter
 1. Materiaal Gel
 1. Gelfoam Deluxe Topper
  Gelfoam Deluxe Topper
  vanaf Special Price  310,-
 2. Gelfoam Deluxe Split-Topper
  Gelfoam Deluxe Split-Topper
  vanaf Special Price  620,-

2

per pagina

Voor wie is een gelschuim topper geschikt?

Wanneer je op zoek bent naar een veerkrachtige en ventilerende topper, dan is de gelschuim topper geschikt voor jou. Een topmatras plaats je bovenop het gewone matras van bijvoorbeeld je boxspring. Door een topmatras toe te voegen verhoog je jouw slaapcomfort. Daarnaast verlengt een topmatras ook de levensduur van je matras. Hierdoor heb je nog langer plezier van je boxspring. Een gelschuim topper is vooral geschikt voor wanneer je op zoek bent naar zachte ondersteuning en verlichting wanneer je pijn hebt bij het liggen.

De werking van een gel topper matras

De gel topper bestaat uit een Gelpulse onderlaag met daarbovenop een American Floating Foam laag. De onderlaag bestaat uit een combinatie van gel en latex, waardoor deze topper unieke en ongekende veerkrachtige eigenschappen kent. De puntelasticiteit van deze Gelpulse onderlaag scoort dan ook hoog. Dit houdt in dat de Gelpulse laag zich erg goed kan aanpassen aan jouw lichaam en lichaamshouding.

De toplaag van de topdekmatras bestaat uit American Floating Foam. Deze toplaag staat ook wel bekend als het moderne traagschuim. Het neemt de lichaamsvorm van jouw lichaam perfect over, zonder dat de elasticiteit van het materiaal verloren gaat. De energie gaat niet verloren in het kern, maar wordt verdeeld over het gehele oppervlak. De innovatieve techniek van de Floating Foam cellen zorgen ervoor dat elk punt van het lichaam wordt ondersteund. Je zakt dus niet weg in het topdekmatras, maar wordt er juist door gedragen.  

Dankzij de open celstructuur in beide lagen is dit topdekmatras ook nog eens ventilerend.  

De verschillende soorten gel toppers bij Swiss Sense

Bij Swiss Sense heb je de keuze uit gel topper in een Medium variant of in een Large variant. De Medium variant heeft een totale dikte van 10 cm. De Large variant heeft een totale dikte van 12 cm. Beide varianten worden voorzien van een luxe dubbeldoek hoes. Deze hoes is tevens voorzien van een 3D-border voor het stimuleren van de ventilatie. De gel topper is tevens in 40 afmetingen verkrijgbaar. Hierdoor zit er altijd wel een afmeting bij die geschikt is voor jou. De meest populaire afmetingen zijn de gel topper 100x200, de gel topper 80x190 en de gel topper 180x200.

Benieuwd naar onze andere topmatrassen? Bekijk dan ook eens onze koudschuim topper | traagschuim topper | latex topper