Wat is bonellvering?

De belangrijkste ingrediënten voor een goede nachtrust zijn een goed kussen, een fijn dekbed en een matras waarop je ontspannen kunt slapen. Het kopen van een nieuw matras is geen makkelijke opgave. Het aanbod is groot en er zijn verschillende soorten matrassen en diverse zaken waar je rekening mee moet houden.

Het bonellvering matras is de klassieker onder de matrassen. Bonellvering is dan ook de voorloper van de pocketvering matrassen. De bonellveer heeft een zandlopervorm en de veren zijn onderling met elkaar verbonden. Ondertussen zie je steeds vaker een pocketvering matras, deze is namelijk innovatiever, heeft een langere levensduur en biedt een nog betere ondersteuning. Ook bij Swiss Sense kiezen we daarom standaard voor een pocketvering.


Verschil bonellvering matras en pocketvering matras

Pocketvering matrassen en bonellvering matrassen worden soms door elkaar gehaald omdat beide matrassen bestaan uit veringen. Toch zit er een verschil in deze matrassen. Beide hebben dan ook eigen voor- en nadelen.  Het grootste verschil is de verbinding tussen de veren. Bij een bonellvering zijn de veren, zoals eerder verteld, allemaal met elkaar verbonden. Bij een pocketvering zitten alle veren juist een apart zakje. Hierdoor bewegen alle veren afzonderlijk van elkaar. Dit verschil wordt ook duidelijk weergegeven op onderstaande afbeeldingen.

Bonellvering

Wat is bonellvering? Wat is bonellvering?

Pocketvering

Wat is pocketvering? Wat is pocketvering?

Populaire pocketvering matrassen

 1. Gazella Online-Only II Pocketvering Matras
  Gazella Online-Only II Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 204,-
 1. Gazella Comfort I Pocketvering Matras 1+1 gratis
  Gazella Comfort I Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 529,-
 1. Gazella Breeze I Pocketvering Matras 1+1 gratis
  Gazella Breeze I Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 629,-

Hulp nodig? Gebruik de matraswijzer!

Wil jij zeker zijn van je keuze? Maak dan gebruik van onze gratis online matraswijzer! Ook mag je jouw matras 90 dagen gratis uitproberen. Als je aankoop niet bevalt, dan gaan we op zoek naar een matras dat beter bij jou past. Zo vind jij het altijd het matras dat perfect bij jou past.