wyber win wyber win
toffe prijzen toffe prijzen
Iconen Iconen

Kans maken op toffe prijzen?

Doe dan mee met de winactie en maak kans op toffe prijzen. Zo maak je onder andere kans op een gratis boxspring t.w.v. maximaal €1500,-, een online shoptegoed t.w.v. €100,- en een online shoptegoed t.w.v. €50,-.


Vul je gegevens in en maak kans!

Kan jouw slaapkamer wel een opfrisbeurt gebruiken? Geef jouw slaapkamer een frisse wind met een nieuwe boxspring, een nieuw hoofdkussen of een stijlvol dekbedovertrek. Vul snel je gegevens in en wie weet ben jij één van de winnaars. Zo maak je kans op een van de volgende prijzen: 1x een boxspring t.w.v. maximaal €1500,-, 10x een online shoptegoed t.w.v. €100,- en 20x een online shoptegoed t.w.v. €50,-.

 

Benieuwd naar de voorwaarden van deze winactie? 
Bekijk dan hier de actievoorwaarden. Door mee te doen met deze actie, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Winactie  - Actievoorwaarden en spelregels

14-03-2023

 

Algemeen

1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Swiss Sense B.V. uitgeschreven actie: Prijsvraag voorjaar/zomer 2023 (hierna: actie).

2. Deelname aan deze actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u uw gegevens achterlaat in het deelnameformulier via de tablet in één van de Swiss Sense winkels of online via www.swisssense.nl. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.

3. De actie loopt van 13 maart t/m 2 juli 2023

4. Elke deelnemer maakt kans op één van de 31 beschikbaar gestelde prijzen, te verzilveren in de winkel of via www.swisssense.nl.

5. Swiss Sense kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen, aanpassen of stopzetten. Een eventuele herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst voorzien van een datum.

6. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.

 

Deelname

7. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie.

8. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij deelname aan de actie.

9. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België of Duitsland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

10. Medewerkers van Swiss Sense en aan haar gelieerde vennootschappen en overige personen die zijn betrokken bij de organisatie van de actie zijn uitgesloten van deelname.

11. De persoonsgegevens die in het kader van de actie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Swiss Sense voor de desbetreffende actie. De achternamen van de winnaars worden bekendgemaakt op deze pagina.

 

Uitslag

12. Uit alle juiste antwoorden van deze prijsvraag worden winnaars geselecteerd.

13. Winnaars worden binnen 10 werkdagen na sluiten van deze actie persoonlijk geïnformeerd via het mailadres dat zij hebben achtergelaten.

14. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

 

15. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Swiss Sense.

16. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

17. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de klantenservice van Swiss Sense via 085 0687 777 of per e-mail via contact@swisssense.nl. U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via e-mail een reactie.

Uitslag winactie najaar/voorjaar

Boxspringcheque t.w.v. €1500,-

van den Engel (NL)

Online shoptegoed t.w.v. €100,-

Sheombar (NL)

De Kreuk (NL)

Thielen (NL)

Henrard (BE)

Vanhee (BE)

Gack (DE)

Mäller-Pfitzinger (DE)

Weisenhaus (DE)

Vuray (AT)

Online shoptegoed t.w.v. €50,-

Bodde (NL)

Speur Snoep (NL)

Kramer (NL)

van den Ende (NL)

Heijer (NL)

Brul (NL)

Taylor (BE)

van quaethem (BE)

Cortens (BE)

Thoelen (BE)

Kärner (DE)

Schmitt (DE)

Schuemann (DE)

Dessau (DE)

Hensch (DE)

Decker (DE)

Hauschild (DE)

Doberman (AT)

Gnida (AT)

Anoniem (DE)