#yesSwissSense

Wij zijn geïnspireerd geraakt door jouw slaapkamer! Daarom willen we je foto graag delen op onze kanalen, zodat jij onze volgers kunt inspireren om van hun slaapkamer het fijnste plekje in huis te maken. Lijkt je dat leuk? Gebruik dan de hashtag #yesSwissSense onder je foto.

 

Looptijd en kanalen

Door de hashtag te gebruiken, geef je ons toestemming om jouw foto onbeperkt en voor onbepaalde tijd te gebruiken op al onze online en offline kanalen. Denk aan social media, online advertenties, onze nieuwsbrief, website en op posters en flyers in onze winkels. Dit geldt voor alle landen waar Swiss Sense op dat moment actief is.

 

Naamsvermelding

Wij vermelden altijd de accountnaam van het profiel waarop de foto geplaatst is en waarmee toestemming is gegeven tot het delen van de foto.

 

Inbreuk op rechten van derden

Ben jij niet de maker van de foto? Dan kun je ons geen toestemming verlenen de foto te gebruiken. Door te reageren met #yesSwissSense en ons daarmee toestemming te verlenen jouw foto te gebruiken, verklaar je dat je met de foto geen inbreuk maakt op de rechten van derden.

 

Toch liever niet meer delen?

De toestemming geldt onbeperkt, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je je bedenkt en toch liever niet meer wil dat wij je foto gebruiken. We willen je vragen om in dat geval een mailtje te sturen naar social@swisssense.nl met als onderwerp “Toestemming #yesSwissSense intrekken”. Probeer in deze mail zo duidelijk mogelijk aan te geven waar de foto is gepubliceerd, bijvoorbeeld door een link of screenshot met ons te delen. We verwijderen je foto dan binnen 30 dagen.

 

In geval van gedrukte media of een verzonden nieuwsbrief, kunnen we je foto helaas niet meer verwijderen. In dat geval gebruiken wij jouw foto in elk geval niet meer voor nieuw te ontwerpen drukwerk. Het intrekken van de toestemming laat de rechtmatigheid van het gebruik van de foto vóór de intrekking daarvan onverlet.