Summersale| Swiss Sense Summersale| Swiss Sense
Filter sluit filters

Bedlampjes

14

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Type
  1. Bedbanken
  2. Bedlampjes
  3. Hockers
  4. Kasten
  5. Nachtkastjes
  6. Voetbord
Set Descending Direction
Filter
  1. Type Bedlampjes Remove This Item

14

per pagina

Bedlampjes bij Swiss Sense

De collectie bed- en nachtlampjes bij Swiss Sense heeft een design die zeer eigentijds is. Zo passen de nachtlampjes in bijna iedere slaapkamer en sluiten ze gemakkelijk aan bij het design. Onze bedlampjes koop je gemakkelijk online of in één van onze winkels. Of je nou 's avonds in je bed heerlijk een boek wilt lezen of dat je het lampje gebruikt om 's nachts de weg te vinden, bedlampjes bieden de uitkomst.

Het gebruik van LED

Tegenwoordig zie je het steeds meer, de oude lampjes verdwijnen en worden vervangen door LED-verlichting. Zo ook bij ons. Wij hebben er echter voor gekozen om een zo goed mogelijke overstap te maken binnen de wereld van het LED. Zo zijn de bedlampjes bij Swiss Sense nog altijd voorzien van dezelfde kleur, zodat je nachten nog altijd even bijzonder en speciaal kunnen blijven. Daarnaast zullen ze dus minder snel pijn doen aan je ogen en gaan de lampjes dankzij het LED, nog veel langer mee!

Slank van ontwerp

De modellen die wij momenteel in ons assortiment hebben met betrekking tot bedlampjes zijn vrij slank van ontwerp. Wel heeft elk type lamp zijn eigen vorm. Van een strak en modern ontwerp, tot een rond ontwerp. Onze leeslampjes worden vrijwel altijd verkocht in een set van 2, tenzij anders vermeld.

Slaapkameraccessoires

Wanneer je op zoek bent naar iets meer diepgang in je slaapkamer, is een kijkje in ons assortiment een goed idee. Wij hebben namelijk naast bedlampjes ook andere mooie slaapkameraccessoires. Je vindt onder andere prachtige lampen en goed zittende Zuiver stoelen voor op je slaapkamer. Ook is een poef in veel gevallen een zeer leuke uitbreiding van je slaapkamer.