Dekbedovertrekken banner| Swiss Sense Dekbedovertrekken banner| Swiss Sense

Bedlampjes

23 producten

Filter sluit filters
oplopend
Filter
  1. Type Bedlamp

23

per pagina

Bedlampjes bij Swiss Sense

De collectie bed- en nachtlampjes bij Swiss Sense heeft een design die zeer eigentijds is. Zo passen de nachtlampjes in bijna iedere slaapkamer. Onze bedlampjes koop je gemakkelijk online of in één van onze winkels. Of je nou 's avonds in je bed heerlijk een boek wilt lezen of dat je het lampje gebruikt om 's nachts de weg te vinden, bedlampjes bieden de uitkomst.

Het gebruik van LED

Tegenwoordig zie je het steeds meer, de oude lampjes verdwijnen en worden vervangen door LED-verlichting. Zo ook bij onze slaapkamer accessoires. Wij hebben er echter voor gekozen om een zo goed mogelijke overstap te maken binnen de wereld van het LED. Zo zijn de bedlampjes bij Swiss Sense nog altijd voorzien van dezelfde kleur, zodat je nachten nog altijd even bijzonder en speciaal kunnen blijven. Daarnaast zullen ze minder snel pijn doen aan je ogen en gaan de lampjes dankzij het LED nog veel langer mee!

Slank van ontwerp

De modellen die wij momenteel in ons assortiment hebben met betrekking tot bedlampjes zijn vrij slank van ontwerp. Wel heeft elk type lamp zijn eigen vorm. Van een strak en modern ontwerp, tot een rond ontwerp. Onze leeslampjes worden vrijwel altijd verkocht in een set van twee, tenzij anders vermeld. Je kunt ze ook heel eenvoudig monteren aan het hoofdbord van je boxspring

Slaapkameraccessoires

Wanneer je op zoek bent naar iets meer diepgang in je slaapkamer, is een kijkje in ons assortiment een goed idee. Wij hebben namelijk naast bedlampjes ook andere mooie slaapkameraccessoires. Je vindt onder andere prachtige lampen, sierkussens en nachtkastjes voor op je slaapkamer. Ook is een poef in veel gevallen een zeer leuke toevoeging aan het interieur van je slaapkamer.