Boxsprings | Swiss Sense Boxsprings | Swiss Sense

Stel je droombed samen


Bij Swiss Sense heb je zo veel verschillende mogelijkheden dat we altijd een combinatie samen kunnen stellen welke perfect bij jouw lichaam, persoonlijke slaapvoorkeuren en behoeften past. Een bed van hoogwaardige kwaliteit, afgestemd op jouw lichaam en met oog voor de kleinste details.

 • Gratis levering en montage
 • 25 jaar garantie op veer- en framebreuk
 • Ruim 90 eigen winkels

Slaapkamer Accessoires

Pagina
per pagina
Filter sluit filters
Filters
Type
 1. Bedbanken
 2. Bedlampjes
 3. Hockers
 4. Kasten
 5. Nachtkastjes
 6. Voetbord
Materiaal
 1. Stof
 2. Eiken
 3. Eikenhout en MDF
Kleur
 1. Antraciet
 2. Blauw
 3. Bruin
 4. Grijs
 5. Lichtgrijs
 6. Rood
 7. Taupe
 8. Wit
 9. Zwart
 10. Graphite
 11. Kiezel
 12. Pastelblauw
 13. Pastelgroen
 14. Turquoise
Set Descending Direction

Pagina
per pagina

Slaapkamer- en woonaccessoires

Je slaapkamer mooi aankleden doe je bij Swiss Sense. Accessoires voor je slaapkamer shop je eenvoudig online of in een van onze winkels. De collectie accessoires bestaat uit bedbanken, bedkoffers, bedlampjes, hockers, kasten, nachtkastjes en voetborden.

Bedlampjes bij Swiss Sense

De bedlampjes uit de collectie bij Swiss Sense hebben een eigentijds en straks ontwerp waardoor de lampjes in bijna elke slaapkamer passen. De bedlampjes kun je monteren aan je boxspring. Zo kun je altijd genieten van extra licht in je slaapkamer. Ook zijn de bedlampjes handig als je bijvoorbeeld 's avonds nog een boek op je bed wilt lezen.

Meegestoffeerde bedbanken, nachtkastjes, hockers en bedbanken

De bedbanken, nachtkastjes en hockers uit de collectie slaapkameraccessoires bij Swiss Sense zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, varianten en materialen. Zo heb je de keuze om de stoffering van je boxspring ook op je bedbank, nachtkastje of hocker toe te passen. Creëer je eigen stijl in je slaapkamer met de collectie slaapkameraccessoires bij Swiss Sense.