Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Bed met lades

Voor iedereen die wel wat meer opbergruimte in huis kan gebruiken, heeft Swiss Sense bedden die zijn voorzien van handige lades om gemakkelijk spullen in op te bergen die anders blijven slingeren. Daarmee geniet je van een heerlijke nachtrust én een opgeruimde slaapkamer.


Ideaal voor extra opbergruimte

Té veel kleren, schoenen, beddengoed, andere rondslingerende spullen en altijd een gebrek aan opbergruimte in de slaapkamer. Het resultaat: uitpuilende kasten en een rommelige slaapkamer. Een bed of boxspring met lades biedt in dat geval uitkomst. In de collectie van Swiss Sense vind je verschillende boxspring met handige opbergvakken of –lades. Deze lades zijn op een stijlvolle en onopvallende manier onder de lattenboden of het matras van het bed verwerkt. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de ruimte die je bed in je slaapkamer inneemt.

 

De opbergvakken onder het bed zijn ruim, waardoor je veel spullen kwijt kunt. Dankzij de afgesloten lades liggen je spullen stofvrij en veilig opgeborgen en kun je er heel gemakkelijk bij. Ideaal om bijvoorbeeld je winter- of zomerdekbed in op te bergen. Een bed of boxspring met lade’s is niet alleen handig voor kleine slaapkamers of studentenkamers, maar voor iedereen die wel wat meer opbergruimte kan gebruiken.  


Diverse tweepersoonsbedden

In onze collectie vind je diverse tweepersoonsbedden die beschikken over handige opbergruimtes of lades. Deze bedden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen, waaronder 140x200cm, 160x200, 180x200cm maar ook in extra lang lengtematen van 210cm en 220cm.


Andere opbergmogelijkheden

De SMART Storage collectie, die verkrijgbaar is bij Swiss Sense, bestaat uit diverse modellen boxsprings die zijn voorzien van zulke slimme opbergmogelijkheden. De verschillende SMART Storage Boxsprings hebben ieder een eigen opbergsysteem – van lades tot kleppen – en bieden dankzij het meegestoffeerde matras en de mini-pocketvering in de box de ondersteuning en het comfort van een traditionele boxspring. De collectie bestaat uit verschillende modellen:


Boxspring Smart Storage 01

Dit model is een stijlvolle, strakke boxspring met handige opbergvakken onder de box. Deze vakken zijn stijlvol weggewerkt en eenvoudig toegankelijk via de mee gestoffeerde kleppen.


Boxspring Smart Storage 02

Dit model beschikt over één groot opbergvak, dat het hele oppervlak van je boxspring beslaat. Ideaal dus voor het opbergen van veel of grote spullen of een kleine slaapkamer. Het opbergvak van SMART Storage 02 open je door de deksel open te klappen, via een handige lus aan de zijkant van de boxspring. De deksel is voorzien van compacte mini-pocketvering, zodat je geniet van een heerlijk slaapcomfort.


Boxspring Smart Storage 03

Dit model heeft twee handige afgesloten lades waarin je al je spullen kwijt kunt. Door de stevige zwenkwielen die onder de lades zitten, zijn deze heel gemakkelijk te openen en zijn je spullen altijd binnen handbereik. Het stijlvolle ontwerp met een tapstoelopend hoofdbord dat is voorzien van een subtiele verticale stiknaad geven deze boxspring een eigentijdse uitstraling die in geen slaapkamer misstaan.


Alle SMART Storage boxsprings die bij Swiss Sense verkrijgbaar zijn kun je eenvoudig zelf samenstellen, zodat er altijd een bed is dat past bij jouw stijl en smaak. Nadat je een keuze hebt gemaakt uit een van de modellen, kies je de gewenste afmeting van jouw boxspring. Je selecteert je favoriete stof en kleur uit een van de vele stoffen en bepaalt vervolgens zelf het ligcomfort door te kiezen voor het matras en de topper van jouw voorkeur.

 

Bed met lades online kopen

In onze webshop vind je al onze SMART Storage boxsprings. Via de online configurator stel je jouw boxspring eenvoudig zelf samen en kun je deze direct online bestellen.