Bedbodems

Jouw matras heeft een goede bedbodem nodig. Alleen samen zorgen je matras met een geschikte bedbodem voor de juiste ondersteuning en comfort voor jouw optimale nachtrust.

Bedbodems zijn er in verschillende types en uitvoeringen. Bij ons vind je 2 type bedbodems die geschikt zijn voor ieder bed. Deze zijn verkrijgbaar in vlakke en handmatig of elektrisch verstelbare uitvoeringen.

 • Schotelbodems met (enkele) kunststof schotels bieden dynamische ondersteuning (vooral geschikt bij schuimmatrassen)
 • Lattenbodems met beukenhouten latten bieden een stabielere ondersteuning (geschikt voor ieder type matras)
Bedbodems

Een geschikte bedbodem zorgt samen met een matras voor de juiste ondersteuning en comfort. Bij ons vind je 2 type bedbodems die geschikt zijn voor ieder bed. Schotelbodems met (enkele) kunststof schotels bieden dynamische ondersteuning (vooral geschikt bij schuimmatrassen) Lattenbodems met beukenhouten latten bieden een stabielere ondersteuning (geschikt voor ieder type matras). Beide type bedbodems zijn verkrijgbaar in vlakke en handmatig of elektrisch verstelbare uitvoeringen.

Lattenbodem 70x200

4 producten

Filter sluit filters
Filters
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Breedte
 1. 70
 2. 80
 3. 90
 4. 100
Verstelbaar
Type
oplopend
Filter
 1. Lengte 200
 2. Breedte 70
 3. Type Lattenbodems
 1. Technoflex 500 Lattenbodem Vlak
  50% korting*
  Technoflex 500 Lattenbodem Vlak
  vanaf Special Price 128,-
  100%
 2. Technoflex 2000 Lattenbodem Handverstelbaar
  50% korting*
  Technoflex 2000 Lattenbodem Handverstelbaar
  vanaf Special Price 418,-
 3. Technoflex 3000 Lattenbodem Elektrisch
  50% korting*
  Technoflex 3000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price 878,-
  100%
 4. Technoflex 5000 Lattenbodem Elektrisch
  50% korting*
  Technoflex 5000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price 1.458,-

4

per pagina

Lattenbodem 70x200 van stevige kwaliteit bij Swiss Sense

Ben je toe aan een nieuwe lattenbodem 70x200 die jou een optimale nachtrust biedt? In het assortiment bij Swiss Sense vind je bedbodems van stevige kwaliteit in diverse formaten en uitvoeringen. Omdat de lattenbodems bij Swiss Sense gemaakt zijn van hoogwaardig multilaags beukenhout, bieden ze voldoende flexibiliteit voor een stevige ondersteuning en comfort. Doordat de latten over de volledige breedte van de bodem lopen, ben je zeker van een goede ondersteuning op elke plaats in het bed. De solide berkenhouten omranding en de koppeling met rubberen houders zorgt er bovendien voor dat de lattenbodems lang meegaan. 

Verstelbare of vlakke lattenbodem 70x200?

Bij Swiss Sense vind je vlakke of manueel en elektrisch verstelbare lattenbodems 70x200. Heb je last van lichamelijke klachten zoals rug-, nek- of schouderpijn? Of gebruik je je bed ook om tv te kijken of een boek te lezen? Dan kies je het best voor een verstelbare lattenbodem 70x200. Bij een verstelbare lattenbodem kan je zowel het hoofd- als het voeteneinde aanpassen aan jouw wensen. Zo creëer je heel eenvoudig de zit- of lighouding die de juiste ondersteuning biedt. Een verstelbare lattenbodem is standaard wat duurder dan een vlakke lattenbodem. Zoek je een lattenbodem die zorgt voor een stevige ondersteuning aan een scherpe prijs? Dan vind je zeker een vlakke lattenbodem 70x200 in het uitgebreide assortiment bij Swiss Sense.

Lattenbodems 70x200 voor jouw lichaam

De lattenbodem die voor jou het meest geschikt is, is een heel persoonlijke keuze en hangt volledig af van jouw lichaam, je wensen en je voorkeuren. Slaapcomfort is enorm belangrijk om overdag energiek en gezond de dag door te komen. Samen met een matras vormt een lattenbodem de basis voor een goede nachtrust. Omdat je bij de lattenbodems 70x200 bij Swiss Sense zelf de hardheid van de bodem kunt instellen door middel van schuiven, zorg je makkelijk voor jouw ideale ligcomfort. Verder is de mate van ondersteuning afhankelijk van het aantal latten in je lattenbodem: hoe meer latten, hoe steviger de ondersteuning. Heb je dus nood aan een erg stevige ondersteuning? Dan kies je het best voor een lattenbodem 70x200 met meer latten.

Lattenbodem voor een enkel of dubbel bed

Een lattenbodem 70x200 past op een eenpersoons bedframe met de afmetingen 70x200. Slaap je in een dubbel bed 140x200? Door te kiezen voor twee afzonderlijke lattenbodems 70x200 naast elkaar, kan je jouw slaapcomfort en dat van je partner heel persoonlijk afstemmen. Op twee lattenbodems van het formaat 70x200 past een twijfelaar matras 140x200 of twee aparte matrassen 70x200

Verleng de levensduur van je slaapsysteem

Investeer je in een nieuwe lattenbodem? Dan wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Om de levensduur van je bedbodem en matras te verlengen, is het aangeraden om een matrasbeschermer bovenop je lattenbodem 70x200 te leggen. Een matrasbeschermer vormt een beschermlaagje tussen je bedbodem en je matras, waardoor je matras langer hygiënisch blijft en minder snel beschadigd raakt door de scherpe randen van je lattenbodem. 

Twijfel je welke bedbodem het beste bij jou past? Vraag advies aan onze slaapexperts, zowel online als in de winkel.