Donzen dekbed 140x200

4 producten

Filter sluit filters
Filters
Type
  1. Dekbedden
Vulling
  1. Dons
Eigenschap
Uitvoering
  1. Enkel
  2. Winter
oplopend
Filter
  1. Afmeting 140x200
  2. Type Dekbedden
  3. Vulling Dons
  1. Dixxius Bronze Royal Custom Climate 4 Dekbed
    Dixxius Bronze Royal Custom Climate 4 Dekbed
    vanaf Special Price 149,-
    100%
  2. Dixxius Bronze Royal Custom Climate 2 Dekbed
    Dixxius Bronze Royal Custom Climate 2 Dekbed
    vanaf Special Price 119,-
  3. Dixxius Bronze Royal Custom Climate 3 Dekbed
    Dixxius Bronze Royal Custom Climate 3 Dekbed
    vanaf Special Price 135,-
    100%
  4. block Gratis verzending boven €35,-
    block Alleen de beste kwaliteit
    block Advies nodig? Bel gratis 085 0687 500
  5. Dixxius Bronze Royal Custom Climate 1 Dekbed
    Dixxius Bronze Royal Custom Climate 1 Dekbed
    vanaf Special Price 105,-

4

per pagina

Donzen dekbed 140x200 om warm weg te dromen

Een comfortabel en warm dekbed nodig om heerlijk weg te dromen? Met een donzen dekbed ben je zeker van een aangenaam slaapcomfort. Dons is een van de meest luxueuze en comfortabele vullingen voor een dekbed. Het voelt zacht, licht en soepel aan, maar heeft ook een hoog isolerend vermogen en het houdt de warmte goed vast. Ideaal voor wie het ‘s nachts snel koud heeft. Een dekbed van het formaat 140x200 is geschikt voor een eenpersoonsbed 90x200. Slaap je met z’n tweeën in een bed 180x200? Daar passen prima twee dekbedden 140x200 naast elkaar op. Zo kies je elk een dekbed dat is aangepast aan je persoonlijke wensen.

De voordelen van een donzen dekbed

Een donzen dekbed houdt je niet alleen lekker warm ‘s nachts, het ventilerende karakter van dons zorgt er ook voor dat je minder gaat zweten. Bovendien is dons een lichte en luchtige vulling, wat zorgt voor een aangenaam ligcomfort. Vrijwel alle donzen dekbedden zijn anti-allergisch. Heb je last van een huisstofmijtallergie? De tijk of hoes van een donzen dekbed is zo fijn geweven dat huisstofmijt moeilijk kan binnendringen en zich dus niet in het dekbed kan nestelen. Een nadeel van een donzen dekbed is dat het relatief prijzig is. Het is dus belangrijk dat je je donzen dekbed 140x200 goed onderhoudt, zodat je zo lang mogelijk van je investering kunt genieten.

Verschillende soorten donzen dekbedden 140x200

Bij Swiss Sense vind je donzen dekbedden in verschillende uitvoeringen. De meeste donzen dekbedden zijn gevuld met ganzendons, eendendons, eiderdons of een combinatie. Eendendons is vaak goedkoper dan een dekbed van ganzendons, maar weegt wat zwaarder. Ganzendons is lichter en heeft een beter isolatievermogen. Eiderdons is de duurste donssoort en heeft een grote isolerend werking. Het percentage dons in een dekbed varieert van 10 tot 100 procent. Hoe meer dons, hoe duurder het dekbed en hoe beter de eigenschappen tot uiting komen. Welk donzen dekbed 140x200 het best bij jou past, hangt af van jouw slaapwensen.

Geniet zo lang mogelijk van je donzen dekbed 140x200

Je slaapt het best in een bed dat aangenaam fris en hygiënisch aanvoelt. Het is dus belangrijk dat je je donzen dekbed 140x200 elke dag laat luchten zodat het vocht dat je ‘s nachts verliest kan verdampen. Om een donzen dekbed fris te houden, is het daarnaast aangeraden om het af en toe buiten te hangen. Om de zoveel tijd moet je dekbed ook gewassen worden. Een dekbed van dons is vaak heel omvangrijk, waardoor het niet in de wasmachine past. Heb je een grote wasmachine? Dan kan je het prima zelf wassen. Check steeds goed de voorschriften op het label en kies een wasmiddel dat geschikt is voor dons. Door je donzen dekbed goed te onderhouden verleng je de levensduur.

Alles voor optimaal slaapcomfort 

Een donzen dekbed 140x200 gevonden dat helemaal bij je past? Met een hoofdkussen erbij dat jou op het lijf geschreven is, maak je je slaapcomfort compleet. Bij Swiss Sense vind je hoofdkussens voor elk type slaper. Nood aan een kussen dat extra goed ventileert, dat extra ondersteuning biedt of gewoon allround comfort garandeert? Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment.