Verkoelend hoofdkussen

5 producten

Filter sluit filters
Filters
Type
 1. Hoofdkussens
Sale
 1. Ja
Materiaal
 1. Kapok
 2. Traagschuim
Merk
 1. Dixxius
Slaaphouding
oplopend
Filter
 1. Type Hoofdkussens
 2. Eigenschap Verkoelend
 1. Aanpasbaar Hoofdkussen The Cool One
  Nieuw 20% korting
  Aanpasbaar Hoofdkussen The Cool One
  Special Price 55,96 Regular Price 69,95
  Ondersteuning:
  Ventilatie:
  Slaaphouding: Alle slaaphoudingen
 2. Aanpasbaar Hoofdkussen The Supportive One
  Nieuw 20% korting
  Aanpasbaar Hoofdkussen The Supportive One
  Special Price 63,96 Regular Price 79,95
  Ondersteuning:
  Ventilatie:
  Slaaphouding: Rug- & zijslapers
 3. Dixxius Breeze Air Deluxe Hoofdkussen
  40% korting
  Dixxius Breeze Air Deluxe Hoofdkussen
  Special Price 47,97 Regular Price 79,95
  Vormbaar:
  Ventilatie:
  Slaaphouding: Alle slaaphoudingen
 4. Dixxius Breeze Air Hoofdkussen
  Dixxius Breeze Air Hoofdkussen
  Special Price 59,95
  Ondersteuning:
  Ventilatie:
  Slaaphouding: Buik-, rug- & zijslapers
 5. Dixxius Breeze Kapok Hoofdkussen
  40% korting
  Dixxius Breeze Kapok Hoofdkussen
  Regular Price 119,- Special Price 71,40
  Vormbaar:
  Ventilatie:
  Slaaphouding: Alle slaaphoudingen

5

per pagina

Een koel kussen geeft je een uitstekende nachtrust

Durf jij jezelf te omschrijven als een moeilijke slaper? Ben je iemand die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van zijn matras, dekbed en hoofdkussen? Dit is geheel terecht. Je brengt ongeveer een derde van je leven slapend door. Dan mag je uitstekende ondersteuning, goede ventilatie en een zo hoog mogelijk ligcomfort eisen. Swiss Sense wil je hierbij graag helpen. Wij weten, net als jij, hoe vervelend het is als je probeert in slaap te vallen en je hoofd geen verkoeling kan vinden. Of dat je wakker wordt met zweterige haren en een klam gezicht. In veel gevallen ligt dit aan de kwaliteit van je hoofdkussen. Een goed hoofdkussen moet je hoofd, je nek en je schouderregio zo goed mogelijk ondersteunen. Daarnaast moet het warmte en vocht goed kunnen afvoeren, zodat je echt op een zo comfortabele manier van je slaap geniet. In ons assortiment vind je naast standaard hoofdkussens ook een verkoelend hoofdkussen dat je net dat beetje extra biedt.

Een verkoelend hoofdkussen in diverse uitvoeringen

Als je op zoek bent naar een extra koel kussen, let dan vooral op de samenstelling van de vulling. Een standaard kussen met een vulling van bijvoorbeeld polyestervezels of kunststof bolletjes geeft vaak goede ondersteuning, maar is minder effectief bij de afvoer van warmte en vocht. Daardoor kunnen ze al snel te warm aanvoelen, mocht je hiervoor gevoelig zijn. Een kussen met een vulling van natuurlijke vezels of dons heeft betere absorberende en temperatuurregulerende werking, waardoor het in de meeste gevallen een koel hoofdkussens. Als je echt een verkoelend hoofdkussen zoekt, denk dan eens aan een hoofdkussen van gel of koud- en traagschuim. Een gelkussen is zeer effectief in het afvoeren van warmte en zal vrijwel altijd als een koel kussen aanvoelen. Dit geldt ook voor een traagschuim kussen of een kussen gemaakt van koudschuim. Wie het sneller te warm heeft, kan het beste voor een koel hoofdkussen van deze materialen kiezen en zichzelf zo een optimale nachtrust gunnen.

Een koel hoofdkussen met zeer goede ondersteuning

Een koel kussen van traagschuim, koudschuim of gelmateriaal heeft nog meer voordelen. Ze geven je ook een bijzonder goede ondersteuning en passen zich door de aard van hun samenstelling naadloos aan. Ze geven je hoofd, je nek en je schoudergebied precies de ondersteuning op die plekken waar het nodig is. Daarom zijn ze ook bij uitstek geschikt voor mensen die onrustig slapen en te vaak wakker worden met verkrampte spieren of pijnlijke gewrichten. Ze geven je het beste van twee werelden. Ze bieden de ondersteuning die je lichaam nodig heeft en houden je tegelijkertijd zo koel mogelijk waardoor je dieper slaapt en uitgeruster wakker wordt. Swiss Sense heeft in zijn assortiment diverse koele kussens van uiteenlopende topmerken, die hun focus hebben liggen op productinnovatie. Als je je hele leven geslapen hebt op minder verkoelende kussens, gaat er een wereld voor je open als je kennis maakt met onze collectie koele hoofdkussens.

Swiss Sense, voor een optimale nachtrust

Heb je een verkoelend hoofdkussen gevonden waarvan je denkt dat het je profijt gaat opleveren? Of twijfel je nog en weet je niet welk soort koel kussen het beste bij je slaapgewoontes past? Je kunt elk koel hoofdkussen uit onze collectie online bestellen en profiteren van een snelle levering. Bij twijfel is het wellicht verstandig om tijd te reserveren en een van onze winkels te bezoeken. Onze specialisten nemen ruim de tijd voor je vragen en je kunt diverse types koele kussens zelf beoordelen. Neem dan ook zeker de tijd om te kijken naar onze kussenslopen, dekbedden, dekbedovertrekken of andere producten om je slaapkamer geheel naar jouw wensen in te richten.