Geen producten gevonden

Witte sierkussens als finishing touch

Met mooie accessoires, zoals sierkussens, maak je van je slaapkamer een plek die niet alleen functioneel is, maar waar het ook gezellig vertoeven is. Sierkussens geven je interieur bovendien extra karakter. Ben je niet zo’n durver als op het interieur aankomt? Een sobere slaapkamer krijgt meteen wat pit met sierkussens met een opvallende print. Ben je snel uitgekeken op prints? Dan heb je met sierkussens een voordeel, want je wisselt ze makkelijk in voor andere exemplaren. Sierkussens zijn trouwens niet enkel fijn in de slaapkamer, ook in andere ruimtes in je woning kunnen ze perfect als accessoire dienen.

Crëeer een hotelgevoel met witte sierkussen

Fris, licht en zuiver: drie eigenschappen van de kleur wit die je maar al te graag in je slaapkamer ziet terugkomen. Witte sierkussens kom je daarom vaak tegen in hotelkamers. Wit is bovendien tijdloos en makkelijk te combineren. Of je nu een eclectisch interieur hebt met veel prints en kleuren of een sobere inrichting met beige- en grijstinten: wit past. Altijd en overal. Wil je graag ruimte creëren in je woning? Ook daar is wit jouw redder in nood. Wit zorgt ervoor dat je ruimtes optisch groter lijken.

Sierkussens in wit voor elk seizoen

Pas je jouw interieur graag aan in functie van het seizoen? Sierkussens kan je makkelijk elk jaargetijde wisselen. In de winter en de herfst zijn sierkussens in velvet en donkere tinten erg gezellig. In de lente en de zomer kies je liever voor lichtere kleuren en stoffen of voor vrolijke bloemenprints. Bij Swiss Sense vind je sierkussens in alle vormen, materialen en designs zodat je elk seizoen moeiteloos de gepaste sfeer creëert.

Vervolledig je slaapkamerlook met bijpassend beddengoed

Heb je witte sierkussens gevonden die voor een instant hotelgevoel zorgen? Maak die look dan helemaal af door je kussens te combineren met kwalitatief beddengoed. Hotelgevoel begint bij een dekbed en hoofdkussens waar je heerlijk in kunt wegdommelen. Bij Swiss Sense vind je een uitgebreid aanbod aan donzen dekbedden en donzen hoofdkussens die je meteen doen wegdromen. Voeg daar een dekbedovertrek met luxueuze uitstraling aan toe en je zal het verschil met een echt hotel nauwelijks nog merken.