Dit zijn ze: de slaapkamertrends van 2022

12 april 2022

Je slaapkamer is de plek waar je in alle hectiek van het dagelijks leven elke avond je rust vindt. En waar je elke dag fris begint. Reden genoeg om van jouw slaapkamer de fijnste plek in huis te maken. Een die perfect bij je past: Jouw stijl, jouw slaapkamer. Laat je daarbij inspireren door de mooie slaapkamertrends van nu, gespot door onze stijl- en trendspecialist Kristel.

 

Ontdek waar je van houdt en vind die stijl. De mooiste slaapkamertrends van nu helpen je hierbij, gespot door onze stijl- en trendspecialist Kristel. Of laat je inspireren door de binnenkijkers en bedroom stories van onze klanten.

Slaapkamertrend: Vibrant stripes

Vibrant stripes

De naam zegt het al: strepen zijn on trend. Strak en recht of in verschillende geometrische vormen en maten. Bij deze trend kun je niet alleen uitpakken met vormen, maar ook met kleuren. Combineer felle kleuren en pasteltinten en geef je slaapkamer een vrolijke en frisse look. Past deze trend helemaal bij jou? Lees hier hoe je de vormen, kleuren, prints en materialen toepast in jouw slaapkamer.

Ontdek deze trend
Slaapkamertrend: Sweet, soft and fluid

Sweet, soft and fluid

Organische, ronde vormen in combinatie met warme, lichte kleuren die vloeiend in elkaar over lopen. Deze trend zorgt voor een zacht geheel in je slaapkamer. Je versterkt dit gevoel door te kiezen voor zachte en aaibare textielsoorten. Ontdek hier met welke producten uit onze collectie je deze trend naar je eigen slaapkamer haalt.

Ontdek deze trend
Slaapkamertrend: Into nature

Into nature

Wil je dat je slaapkamer rust uitstraalt? Kies dan voor kleuren, vormen en materialen uit de natuur. Zo begin je elke dag met een goed gevoel. Wil je het net een tikje spannender maken, ga dan voor behang of beddengoed met een print van de natuur. Hoe je deze trend creëert in jouw slaapkamer, lees je hier.

Ontdek deze trend

Misschien vind je dit ook interessant: