Uitgeslapen het nieuwe jaar in
Nu extra korting op snel leverbare bedden
Dag
Uur
Min
Sec
Boxsprings

Online vanaf €790,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €790,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Blauwe boxsprings

8 producten

Filter sluit filters
Filters
Snel leverbaar
  1. Ja
  2. Nee
Lengte
  1. 200
  2. 210
  3. 220
Collectie
  1. Capella
  2. Home 365
Functionaliteit
  1. Verstelbaar
oplopend
Filter
  1. Kleur Blauw

8

per pagina

Een boxspring in het blauw voor een luxe of stoere uitstraling

Een blauwe boxspring symboliseert over het algemeen rust, vertrouwen en stabiliteit. De kleur blauw is een kalmerende en rustgevende kleur. Het kan je slaapkamer dan ook een serene en rustige sfeer geven. Afhankelijk van de blauw tint kan je met een boxspring in de kleur blauw juist ook een stoere of juist luxe uitstraling geven. Alle boxsprings op deze pagina zijn in een blauwe kleur te verkrijgen. 

Diverse materialen en kleuren blauw

De boxsprings op deze pagina zijn allemaal verkrijgbaar in diverse blauwtinten en stofsoorten. De kleur en de stofsoort bepalen mede ook de uitstraling van je boxspring. Zo geeft een boxspring in fluweel blauw een luxe en koninklijke uitstraling terwijl een boxspring in het lichtblauw weer een frisse sfeer geeft in je slaapkamer. Ook voor donkerblauwe boxsprings ben je bij Swiss Sense aan het juiste adres. Wil je graag de kleur en het materiaal eerst in het echt bekijken? Ga dan langs bij jouw dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel of vraag tot 3 gratis stofstalen aan. 

Creëer jouw ideale blauwe boxspring

Bij Swiss Sense kun je jouw boxspring in het blauw helemaal zelf samenstellen. Van stofsoort en 0 kleur tot aan de pootjes en het ligcomfort. Zo creeër je een bed dat helemaal bij jouw stijl en comfort pas. 

Zo kun je bijvoorbeeld de gewenste afmeting kiezen. De juiste lengte van je bed is 20 cm langer dan jouw eigen lengte. De breedte is afhankelijk van je lichaamsbouw en persoonlijke wensen. De boxspring van 180x200 in het blauw is de meest verkochte afmeting. 

Een ander belangrijk onderdeel is door het ligcomfort op jouw lichaam en wensen af te stemmen. Wil je bijvoorbeeld een vlakke of een elektrische boxspring? En wat mag de ondersteuning per matras zijn? Extra drukverdeling en stabiliteit of juist een veerkrachtige en soepele ondersteuning? Je kunt in aantal stappen jouw eigen boxspring helemaal naar jouw wensen samenstellen.

Persoonlijk slaapadvies en 90 dagen proefslapen

Over het algemeen gaat een boxspring 20 tot 25 jaar mee. Je wilt dan ook wel de juiste keuze maken. Onze slaapadviseurs staan altijd voor je klaar in een van de Swiss Sense winkels, maar ook online om je te voorzien van een persoonlijk slaapadvies. Bespreek je wensen en onze slaapexperts voorzien je van een persoonlijk advies.

Bij Swiss Sense kun je slapen zonder zorgen. Om er zeker van te zijn dat je écht tevreden bent met jouw nieuwe boxspring, bieden wij je 90 nachten proefslapen aan.