Uitgeslapen het nieuwe jaar in
Nu extra korting op snel leverbare bedden
Dag
Uur
Min
Sec
Boxsprings

Online vanaf €790,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €790,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Groene boxsprings

8 producten

Filter sluit filters
Filters
Snel leverbaar
  1. Ja
  2. Nee
Lengte
  1. 200
  2. 210
  3. 220
Collectie
Functionaliteit
  1. Verstelbaar
oplopend
Filter
  1. Kleur Groen

8

per pagina

Een groene boxspring naar eigen wens samenstellen

Op deze pagina vind je boxsprings die allemaal in de kleur groen verkrijgbaar zijn. Iedere boxspring kun je geheel naar eigen wens samenstellen. Selecteer het model dat je het meest aanspreekt en start met samenstellen. Zo kun je zelf de afmeting kiezen, de kleur groen die het beste bij je past, het type materiaal , het uiterlijk van de pootjes en je hebt de mogelijkheid om een voetenbord toe te voegen.

Naast het uiterlijk kun je ook het ligcomfort helemaal naar eigen wens samen stellen. Zo kun je kiezen uit een vlakke of een elektrische boxspring. Verder kun je per matras ook de ondersteuning en hardheid bepalen. Om het ligcomfort af te maken kun je een topmatras kiezen die de juiste ondersteuning biedt voor je lichaam.

Persoonlijk slaapadvies door een expert

Een groene boxspring samenstellen naar jouw wensen en comfort kan best lastig zijn. Onze slaapadviseurs staan dan ook altijd voor je klaar in een van de Swiss Sense winkels of online. Zoek de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt en laat je vrijblijvend adviseren.

Boxspring in het groen in allerlei uitvoeringen

De boxsprings op deze pagina zijn in meerdere kleuren groen verkrijgbaar. Selecteer een model en filter vervolgens op de kleur groen. Per model kun je zien in welke groentinten en materialen je jouw boxspring kan samenstellen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een boxspring in velvet groen, lichtgroen of juist heel donker groen. Wil je graag de kleur en het materiaal in het echt bekijken? Ga dan langs bij je dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel of vraag tot 3 gratis stofstalen aan. 

90 nachten proefslapen

Bij Swiss Sense kun je slapen zonder zorgen op jouw nieuwe groene boxspring. Een goede nachtrust staat bij ons hoog in het vaandel. Je slaapt dan ook het beste op een boxspring die jou op het lijf geschreven is. Onze slaapadviseurs geven je graag een persoonlijk slaapadvies. Om er vervolgens zeker van te zijn dat je écht tevreden bent met jouw groene boxspring, bieden wij 90 nachten proefslapen aan. Bij Swiss Sense kun je dus slapen zonder zorgen.