Royal Deal!

Nu tot 50% korting op de Royal collectie

Dag

Uur

Min

Sec

Klaar voor de volgende stap...

Het leven zit vol veranderingen. Je gaat op jezelf wonen of juist samen, er is een kindje op komst, je gaat groter of juist kleiner wonen. Wat jouw slaapwensen ook zijn, Swiss Sense is er voor elke fase in je leven, zodat jij de rust kunt vinden die je verdient. Geen mens is hetzelfde en daarom hebben wij een bed voor jou, op jouw lijf geschreven.

Samantha en Alex zijn ruim 10 jaar samen en hebben anderhalf jaar geleden een huis gekocht. Ze hebben eerst hun woonkamer en keuken aangepakt en zagen de slaapkamer als een projectje voor later. Maar toen werd Samantha zwanger en kreeg de babykamer natuurlijk voorrang. Ze zijn opzoek naar een luxe, warme slaapkamer in natuur- en aardetinten waar ze helemaal tot rust kunnen komen.
Bekijk aflevering 2
Luxe cocooning

Luxe cocooning

Samantha en Alex zijn in verwachting van hun eerste kindje en daardoor schoven de plannen voor de babykamer die van hun eigen slaapkamer op. In vier handige stappen maakte Interior Junkie samen met het koppel van de ongezellige slaapkamer een Luxe Coconnetje vol sfeer. Met poedertinten, donker hout, messing, zachte materialen en boxspring Lifestyle by vtwonen Thyme in Tweed Middle Grey is de look helemaal compleet!
Bekijk producten uit aflevering 2 >

Bekijk moodboard
Mayke en David zijn net gaan samenwonen. Ze zijn hartstikke tevreden met de inrichting van hun woning, alleen is de slaapkamer nog gevuld met oude spullen uit Mayke’s studententijd. Ze willen graag een slaapkamer met een rustige basis. Een luxe en comfortabele plek, waar ze zich ’s avonds terug kunnen trekken of ’s ochtends kunnen genieten van een heerlijk ontbijt op bed. Elisah van Interior Junkie helpt ze hierbij.
Bekijk aflevering 1
Een hotel chic uitstraling

Een hotel chic uitstraling

De vier handige stappen van Interior Junkie hebben Mayke en David geholpen hun slaapkamer volwassener in te richten. De basis van deze nieuwe look wordt gevormd door een matte, donkergroene tint op de muren en groen-beige behang. Het zwarte staal, messing en natuurlijk Boxspring Home 101 in Mercato Greige maken deze slaapkamer helemaal af en zorgen voor een hotel chic uitstraling.
Bekijk producten uit aflevering 1 >

Bekijk moodboard
Interior Junkie Elisha Jacobs

Interior Junkie Elisha Jacobs

Elisah Jacobs is het gezicht achter dé interieurblog Interior Junkie. Sinds 2012 is dit haar fulltime baan en daarvoor filmt & fotografeert ze regelmatig hometours en doet ze make-overs bij haarzelf én anderen thuis. Daarnaast struint ze Design Weeks in binnen- en buitenland af en geeft ze Insta interieurcursussen of organiseert ze brainstormsessies.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (085 0687 500) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.