Geurstokjes Moments Summer Night  

 14,95

Geurstokjes Summer Night zorgen voor een ontspannende geurencombinatie in jouw slaapkamer. De harmoniserende mix van zoete tonen zorgt voor een moment van geluk en rust voor het slapen gaan.

Levertijd: de levertijd wordt opgehaald
 • Ontspannende en verfrissende geuren
 • Gratis bezorging vanaf €35,-
Afbeelding vergroten
Details

Summer Night

Die ontspannen zomeravond waar geen einde aan lijkt te komen. Een moment van geluk en rust. Beleef het opnieuw met de ontspannende combinatie van verleidelijke en zoete tonen zoals neroli, lavendel en osmanthus blaadjes. Een harmoniserende en slaapbevorderende geurencocktail. Fijne avond.

Geurstokjes Summer Night

Met geurstokjes voor in jouw slaapkamer creëer je op een stijlvolle manier een ontspannende sfeer. De geurstokjes verspreiden een heerlijk subtiele geur. Zo word jij weer even teruggebracht naar dat ene fijne moment in jouw leven. De geur Summer Night is perfect voor in de avond om ontspannend te gaan slapen. Deze geur bestaat uit de volgende mix van ingrediënten: 

Moments Summer Night Moments Summer Night
Moments Forest Breeze achter Moments Forest Breeze achter

Lavendel:

een veelzijdige olie die kalmerend en verzachtend is. Lavendelolie heeft daarnaast een genezende en zuiverende werking.

Neroli:

een sinaasappel olie met een exotische, bloemige geur die activerend op de geest en het lichaam werkt. De olie heeft een kalmerende werking en helpt tegen slapeloosheid.

 

Osmanthus:

een olie die staat voor reinheid en een stralend humeur die wordt gebruikt ter ontspanning.

 

Lavendel:

een veelzijdige olie die kalmerend en verzachtend is. Lavendelolie heeft daarnaast een genezende en zuiverende werking.

Moments Forest Breeze voor Moments Forest Breeze voor

Hoe werken geurstokjes?

Plaats de vijf stokjes in de parfumflacon en zet de geurstokjes in jouw slaapkamer. De geurstokjes verspreiden een heerlijk subtiele geur zonder dat je ze hoeft om te draaien. Als je een intensere geur wilt, kun je de stokjes wel omdraaien. Let wel op, op deze manier gaat de olie wat sneller op. Was je handen goed met water en zeep nadat je de stokjes hebt aangeraakt. Geniet tot wel 5 maanden lang van de fijne geur. De geurstokjes kun je natuurlijk ook op andere plekken in jouw huis zetten.

moments moments

Verbeter jouw nachtrust

Als slaapspecialist helpen wij je graag bij het verbeteren van jouw nachtrust. Een goede nachtrust is namelijk noodzakelijk om te functioneren en te presteren, zowel fysiek als mentaal, in jouw dagelijkse leven. Onze geurencollectie helpt met zijn ontspannende eigenschappen, om jouw deze welverdiende en rustgevende nachtrust te bezorgen. Zo kun je elke dag het beste uit jouw leven halen.

Ontdek de gehele geurencollectie >

Specificaties
 • Collectie
  Summer Night
 • Type
  Geurstokjes
 • Type
  Interieurparfum
 • Lengte
  5,5 cm
 • Breedte
  5,5 cm
 • Hoogte
  Incl. stokjes 25 cm, excl. stokjes 14 cm
 • Volume
  200 ml
 • Materiaal
  Glas
 • Ingrediënten
  anethole (isomer unspecified), alpha-methyl-1, 3-benzodioxole-5-propanal, benzyl ortho hydroxy benzoate, formaldehyde cyclododecyl ethyl acetal, 2-methyl-4-isopropyldihydrocinnamaldehyde, 3,7-dimethyl-2,6-octadien-1-yl-acetate, 1,3-benzodioxole-5-carboxal
Reviews over
Write Your Own Review