Swiss Sense vtwonen hart | Swiss Sense vtwonen

Swiss Sense en vtwonen weten dat je het lekkerst slaapt op een bed in een omgeving die op jouw lijf geschreven is. Creëer van je slaapkamer dus een comfortabele plek die jou rust biedt en die compleet bij je past. Word weer verliefd op je huis slaapkamer en begin elke dag precies zoals jíj dat wilt!

vtwonen weer verliefd op je huis

Elke zondagavond kun je kijken naar het nieuwe seizoen van ‘vtwonen – weer verliefd op je huis’. In dit 14e seizoen zie je ook Swiss Sense producten voorbij komen tijdens een aantal afleveringen met slaapkamer make-overs. De vtwonen stylisten helpen stellen met het inrichten van hun interieur en creëren hun droom slaapkamer. Zo worden de stellen weer verliefd op hun slaapkamer.


Benieuwd naar de verschillende slaapkamer make-overs? Bekijk hier alle afleveringen waarin producten van Swiss Sense zijn gebruikt, laat je inspireren en shop meteen de producten!

Boxspring Lifestyle by vtwonen Thyhme
21 februari 2021
Seizoen 14 Aflevering 1
Dennis en Bianca wonen in hun verbouwde boerderij als samengesteld gezin samen met hun vier kinderen. In de woonkamer is een mooie mix van landelijk en stoer gecombineerd. De slaapkamer van Dennis en Bianca kon natuurlijk niet achterblijven.
Boxspring Home 180
14 maart 2021
Seizoen 14 Aflevering 4
In deze aflevering zijn we binnen in de eengezinswoning van het jonge stel Lindie en Stefan. Zij wonen sinds kort samen in hun eerste eigen koophuis. Hun slaapkamer was een studentikoze, witte en kille slaapkamer. Tijd voor een slaapkamer make-over!
Bedframe Balance Tender
4 april 2021
Seizoen 14 Aflevering 7
Otto, Jolien en hun twee kindjes wonen sinds vorig jaar in hun nieuwbouwwoning. De slaapkamer was erg basic en hier viel nog een hoop winst te behalen. Kijk hier binnen bij dit jonge gezin en ontdek hoe de slaapkamer na make-over geworden is.

vtwonen slaapkamer

Kijk jij ook elke zondagavond naar de make-overs van de vtwonen stylisten tijdens het programma ‘vtwonen – weer verliefd op je huis’? Dit programma bied je een bron van inspiratie. Niet alleen woonkamers worden aangepakt, maar ook diverse slaapkamers krijgen een make-over. En bij een vtwonen slaapkamer make-over mag Swiss Sense natuurlijk niet ontbreken. Onze producten worden tijdens een aantal afleveringen van ‘vtwonen – weer verliefd op je huis’ gebruikt.vtwonen producten bij Swiss Sense

Heb jij een aflevering met een slaapkamer vtwonen make-over gezien en ben jij geïnspireerd? Shop dan nu je Swiss Sense vtwonen producten. Klik op jouw favoriete aflevering en ontdek alle vtwonen meubels van Swiss Sense, van vtwonen boxsprings tot aan vtwonen accessoires. Zo creëer jij jouw eigen droomslaapkamer en word ook jij weer verliefd op je slaapkamer met je eigen vtwonen interieur.

Boxsprings Lifestyle by vtwonen
Lifestyle by vtwonen boxsprings
Ontdek de vtwonen boxspringcollectie bij Swiss Sense. In deze collectie vind je diverse boxsprings en kun je zelf jouw unieke Lifestyle boxspring van vtwonen samenstellen. Kies het materiaal, de kleur, een bijpassende topper, de pootjes én meer. Omdat je alles zelf samenstelt, past een vtwonen boxspring altijd in jouw slaapkamer.
Boxsprings Lifestyle by vtwonen
vtwonen dekbedovertrekken
Wil je de styling van jouw bed afmaken met een vtwonen dekbedovertrek die je gezien hebt op tv? Hier vind jij de dekbedovertrekken uit de verschillende afleveringen. Ga jij voor een rustige basis en kies je een effen kleur? Of ga je juist voor een dekbedovertrek met een opvallend dessin? Kies de stijl die bij jou en jouw slaapkamer past.
Boxsprings Lifestyle by vtwonen
vtwonen accessoires
Geef jouw slaapkamer een make-over met Swiss Sense producten of met de vtwonen accessoires. Ontdek ons ruime aanbod aan slaapaccessoires en maak je slaapkamerstijl compleet. Combineer jouw nieuwe bed met een vtwonen nachtkastje, of shop plaids en sierkussens. Alle accessoires van de vtwonen slaapkamer make-overs vind je hier.