Hotel chique gemixt met landelijk

vtwonen weer verliefd op je huis - seizoen 14 aflevering 1


Heb jij Swiss Sense gespot tijdens deze aflevering van ‘vtwonen – weer verliefd op je huis’? Je shopt hier de producten die voor de slaapkamer make-over zijn gebruikt. Laat je inspireren en ontdek het aanbod!

  • In deze aflevering.

We zijn in de verbouwde boerderij van Dennis en Bianca waar zij als samengesteld gezin samenwonen met hun vier kinderen. In de woonkamer is een mooie mix van landelijk en stoer gecombineerd. De slaapkamer van Dennis en Bianca kon natuurlijk niet achterblijven.

  • Hotel chique en landelijk.

Dennis verblijft voor zijn werk vaak in een hotelkamer en droomt van een hotel chique interieur. Dat hotelgevoel in hun eigen slaapkamer gecreëerd, subtiel gemixt met de landelijke woonsmaak van Bianca.

  • Lekker slapen en uitgerust wakker worden.

Dat hangt voor een groot deel af van de inrichting van je slaapkamer. Stylist Frans geeft je tips hoe je de beste slaapsfeer voor een goede nachtrust creëert en hoe je slaapkamer er ook nog eens stijlvol uit kan zien.

  • Tips van vtwonen stylist Frans:
  1. Wil je jouw slaapkamer omtoveren tot een hotel chique slaapkamer? Begin dan met een leeg canvas. Kies voor een basis van kleuren en voeg luxe materialen toe. De muren zijn bepalend, durf van je muren een statement te maken. Stem daar vervolgens het bed en de nachtkastjes op af en kies passend beddengoed.
  2. Combineer verschillende materialen met elkaar, zoals hout met staal, linnen met velours en glans. Zo creëer je een hotel chique touch. In deze slaapkamer wordt bijvoorbeeld de visgraatvloer gecombineerd met het bloemenbehang.
  3. Durf grote gebaren te maken. Het bed is het belangrijkste element van de slaapkamer. In deze slaapkamer staat de royale Boxspring Lifestyle by vtwonen Thyme, in de kleur tweed middle grey. Deze is rank en stoer vormgegeven door het stalen frame en de stalen poten. Ga voor bijpassende nachtkastjes voor het rijkelijke hotelgevoel. Je kunt de onderdelen van het bed tot in de details samenstellen in verschillende kleuren en materialen. Niet alleen het uiterlijk van het bed, maar ook het slaapcomfort kun je op ieder lichaam afstemmen.
  4. Kies voor passend beddengoed om het bed hotel chique af te stijlen. In deze slaapkamer is er gekozen voor beddengoed dat aansluit op het kleurenpalet van het bloemenbehang en de kleur van de boxspring, om eenheid en rust te creëren. Daarnaast is er gekozen voor royale hoofdkussens en een 4-seizoenen dekbed.
  5. Voeg voor de finishing touch en het creëren van een ontspannen sfeer voor het slapengaan geurstokjes, geurkaarsen en een interieurspray toe uit de Moments collectie.

Advies nodig?

Wil jij ook weer verliefd worden op je slaapkamer en heb je hier hulp bij nodig? Onze slaapadviseurs staan voor je klaar! Bel naar een winkel bij jou in de buurt of naar: 0800-8077. Liever online een slaapadviseur spreken? Gebruik dan onze chat voor persoonlijk advies.