Royal Deal!

Nu tot 50% korting op de Royal collectie

Dag

Uur

Min

Sec

Velvet boxspring

Ben je op zoek naar een velvet boxspring? Zoek dan niet langer verder, want bij Swiss Sense hebben we een zeer uitgebreid assortiment aan boxsprings in een velvet stof.

Een velvet boxspring voor een luxe uitstraling

Een velvet boxspring geeft jouw slaapkamer een luxe en elegante uitstraling. Je ziet een velvet stof vaak terug in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer komt deze stof steeds vaker voor. Bekijk ons ruime assortiment en stel naar eigen wens samen.

Ontdek alle velvet boxsprings

De soorten boxsprings in velvet stof

Een velvet boxspring is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo heb je de keuze uit een vlakke boxspring, een elektrische boxspring, een boxspring met opbergruimte, een boxspring met tv lift of een boxspring met voetbord. 

Niet alleen de velvet stof bepaalt het uiterlijk van de boxspring, maar ook de kleur en de vorm van het hoofdbord. Zo heb je de keuze uit een hoofdbord met rechte hoeken, afgeronde hoeken, afgeronde hoeken en horizontale stiknaad, genopt, met vlakken of met verticale banen. Kies een model dat jouw voorkeur heeft en start met het samenstellen.

Stel jouw velvet boxspring naar eigen wens samen

Tijdens het samenstellen van jouw boxspring kun je het materiaal en de kleur kiezen. De stofnamen Glory, Luxury, Elizabeth, Fiora, Monza en Jade zijn allemaal velvet stoffen die in diverse kleuren beschikbaar zijn.

Naast het materiaal en de kleur kun je ook jouw eigen ligcomfort samenstellen. Dit doe je door de stabiliteit, drukverdeling en hardheid per matras te kiezen. Daarnaast kun je ook nog een van de vele topmatrassen kiezen die het uiteindelijke ligcomfort bepaalt.

Wil je graag een persoonlijk slaapadvies omtrent het ligcomfort dat bij jou past? Raadpleeg dan een van onze online slaapadviseurs of ga langs bij jouw dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel. 

Onderhoud van een velvet boxspring

Om jouw velvet boxspring zo lang mogelijk mooi en schoon te houden kun je onze veloursborstel gebruiken. De combinatie van metaal en synthetische borstelharen zorgt ervoor dat velours stoffen gemakkelijk kunnen worden opgeborsteld. Hierdoor wordt oppervlakkig stof verwijderd en kunnen lastige verontreinigingen worden eventuele verhardingen en verklevingen worden verwijderd. Regelmatig gebruik van de veloursborstel zorgt ervoor dat de kwetsbare vezels weer rechtop worden gezet en de oppervlakte weer straalt. Zo kun je langer genieten van jouw boxspring van velvet stof.

90 dagen proefslapen en gratis montage

Om er zeker van te zijn dat jij écht tevreden bent met jouw nieuwe velvet boxspring, bieden wij 90 nachten proefslapen aan. Jouw lichaam heeft minimaal 30 dagen nodig om aan je nieuwe bed te wennen. Slaap je hierna nog niet zo goed als verwacht? Neem dan binnen 90 dagen contact met ons op.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (085 0687 500) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.