Uitgebreide collectie accessoires | Swiss Sense

Creëer je eigen stijl in je slaapkamer


Je slaapkamer mooi aankleden doe je bij Swiss Sense. Accessoires voor je slaapkamer shop je eenvoudig online of in een van onze winkels. De uitgebreide collectie accessoires bestaat uit bedbanken, bedkoffers, bedlampjes, hockers, kasten, nachtkastjes en voetborden en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, varianten en materialen. Zo heb je de keuze om de stoffering van je boxspring ook op je bedbank, nachtkastje of hocker toe te passen.

  • Ruime keuze uit verschillende producten
  • Gratis verzending boven €35,-
  • Betaal pas bij levering

Garderobekast

4

per pagina
Filter sluit filters
Set Descending Direction
Filter
  1. Type Kasten Remove This Item

4

per pagina

Balance Garderobekast bij Swiss Sense

Swiss Sense heeft een uitgebreide collectie slaapkamer accessoires waaronder ook garderobekasten. Een goede kledingkast is onmisbaar in elke woning. Het is niet alleen belangrijk dat deze beschikt over voldoende opbergruimte, maar er ook mooi uitziet. De Balance garderobekasten bieden beide.

Het is een pronkstuk voor in je interieur én het heeft voldoende ruimte om je spullen op te bergen. Bovendien kan deze kast goed gecombineerd worden met de boxsprings en nachtkastjes uit de collectie bij Swiss Sense. Zo word je slaapkamer een plek om heerlijk weg te dromen.