Bedbodems

Jouw matras heeft een goede bedbodem nodig. Alleen samen zorgen je matras met een geschikte bedbodem voor de juiste ondersteuning en comfort voor jouw optimale nachtrust.

Bedbodems zijn er in verschillende types en uitvoeringen. Bij ons vind je 2 type bedbodems die geschikt zijn voor ieder bed. Deze zijn verkrijgbaar in vlakke en handmatig of elektrisch verstelbare uitvoeringen.

  • Schotelbodems met (enkele) kunststof schotels bieden dynamische ondersteuning (vooral geschikt bij schuimmatrassen)
  • Lattenbodems met berken latten bieden een stabielere ondersteuning (geschikt voor ieder type matras)
Bedbodems

Een geschikte bedbodem zorgt samen met een matras voor de juiste ondersteuning en comfort. Bij ons vind je 2 type bedbodems die geschikt zijn voor ieder bed. Schotelbodems met (enkele) kunststof schotels bieden dynamische ondersteuning (vooral geschikt bij schuimmatrassen). Lattenbodems met berken latten bieden een stabielere ondersteuning (geschikt voor ieder type matras). Beide type bedbodems zijn verkrijgbaar in vlakke en handmatig of elektrisch verstelbare uitvoeringen.

Geen producten gevonden

Lattenbodem 120x200 voor jouw twijfelaar bed

Een lattenbodem is een populaire bedbodem. De afmeting 120x200 is dan ook geschikt voor een twijfelaar bed. Dus ligt jouw bed niet zo fijn meer, is er een lat gebroken of wil je gewoon een nieuwe lattenbodem? Bekijk dan ons ruime assortiment aan lattenbodems van 120x200. 

Een bedbodem zoals een lattenbodem bepaalt samen met een matras het ligcomfort van je bed. Het is dan ook belangrijk dat de bedbodem aansluit bij jouw lichaam en persoonlijke wensen. Vandaar dat je in ons assortiment ook diverse lattenbodems van 120x200 terugvindt. Kies de bodem die bij je past en bestel eenvoudig online. 

Ruim aanbod

Bij Swiss Sense vind je een ruim aanbod aan lattenbodems voor jouw bed van 120x200. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit het aantal latten. Hoe meer latten de bedbodem heeft hoe meer ondersteuning het biedt. Je vindt in ons assortiment lattenbodems van 120x200 met 15, 28, 36 of 42 latten. Daarbij kun je bepaalde latten die de meeste druk opvangen ook instellen qua hardheid. Zo bepaal je zelf de hardheid van de bodem.

Enkele lattenbodems bestaan ook uit latten en schotels. Deze schotels bevinden zich in de schouderzone. Door middel van een draaimechanisme kan de door jou gewenste hardheid worden ingesteld.

Elektrische lattenbodem 120x200

In ons assortiment vind je ook elektrische lattenbodems van 120x200. Met een elektrische lattenbodem kun je zowel de bovenzijde als de onderzijde met een afstandsbediening verstellen in de gewenste ligpositie. Daarnaast vind je ook hand verstelbare lattenbodems van 120x200. Hierbij stel je eenvoudig het hoofd- en/of voetdeel helemaal naar jouw wens af. 

Bestel online of in de winkel

Wil je graag advies over onze lattenbodems? Raadpleeg dan onze slaapexperts. Dit kan zowel via de online chat als in een van de Swiss Sense winkels. Je kunt vervolgens jouw nieuwe lattenbodem online of in de winkel bestellen. Deze worden altijd gratis bij je thuis bezorgd en zijn vaak ook snel leverbaar.

We raden het gebruik van een matrasonderlegger aan om de levensduur van je matras te garanderen.