4 Seizoenen Dekbedden 240x220

7 producten

Filter sluit filters
Filters
Set Descending Direction
Filter
 1. Afmeting 240x220
 2. Type Dekbedden
 3. Uitvoering 4-seizoenen
 1. Dixxius 4-Seizoenen Silver Royal 90% Dons Dekbed 50% voordeel
  Dixxius 4-Seizoenen Silver Royal 90% Dons Dekbed
  vanaf Special Price  175,- Regular Price  350,-
 2. Dixxius Dekbed Basic 4 seizoenen 30% voordeel
  Dixxius Dekbed Basic 4 seizoenen
  vanaf Special Price  69,30 Regular Price  99,-
 3. Dixxius 4-Seizoenen Green Royal by vtwonen dekbed Nieuw 30% voordeel
  Dixxius 4-Seizoenen Green Royal by vtwonen dekbed
  vanaf Special Price  245,- Regular Price  350,-
 4. Dixxius Dekbed Eco 4 Seizoenen 30% voordeel
  Dixxius Dekbed Eco 4 Seizoenen
  vanaf Special Price  111,30 Regular Price  159,-
 5. Dixxius Dekbed Down Feel 4 Seizoenen 30% voordeel
  Dixxius Dekbed Down Feel 4 Seizoenen
  vanaf Special Price  188,30 Regular Price  269,-
  100%
 6. Dixxius 4-Seizoenen Gold Royal 100% Dons Dekbed 30% voordeel
  Dixxius 4-Seizoenen Gold Royal 100% Dons Dekbed
  vanaf Special Price  399,- Regular Price  570,-
 7. Dixxius All Seasons Temprite Nature 30% voordeel
  Dixxius All Seasons Temprite Nature
  vanaf Special Price  258,30 Regular Price  369,-

7

per pagina

Nooit te warm of te koud met een 4 seizoenen dekbed 240x220

De temperatuur in je slaapkamer is variabel. Niet alleen er is een mogelijk verschil tussen de dag- en nachttemperatuur, ook door de seizoenen heen kan het in je slaapkamer warm of koud zijn. Je wilt onder alle omstandigheden genieten van een welverdiende nachtrust en een ongestoorde slaap. Als je slaapt en je voelt je niet prettig, dan is je slaap minder diep en is de kans groot dat je onrustig slaapt. Word je wakker, dan is het niet fijn als je bezweet bent of stijve spieren hebt van de kou. Je kunt er heel eenvoudig voor zorgen dat je altijd slaapt bij de voor jou optimale temperatuur. Een 4 seizoenen dekbed van 240x220 cm geeft jou en je partner de mogelijkheid tot maatwerk. In de zomermaanden gebruik je de dunste variant en in de winter maak je gebruik van het gehele dekbed, zodat je het niet te koud zult krijgen.


De voordelen van een 4 seizoenen dekbed

Een 4 seizoenen dekbed bestaat uit twee verschillende dekbedden die je aan elkaar kunt bevestigen. Dit kan, afhankelijk van het type of merk dekbed, zowel met drukknopen, ritssluitingen of klittenband gebeuren. Een 4-seizoenen dekbedden bestaat uit een dun dekbed en een dikker dekbed. Het dunne gedeelte is ideaal voor de warme zomernachten, de late lente of de vroege herfst. In de vroege lente of late herfst is het dikkere dekbed de meest comfortabele optie. In de winter, zeker als er nachtvorst voorspeld is, doe je er verstandig aan om beide dekbedden aan elkaar vast te maken en zo te combineren tot een extra dik en comfortabel warm geheel. Zo geef je jezelf de mogelijkheid om in elk seizoen te kiezen voor de meest comfortabele optie, waarbij je nachtrust gegarandeerd is. Bij Swiss Sense kun je terecht voor een 4 seizoenen dekbed van 240x220 van diverse topmerken en met verschillende vullingen.


Een 4 seizoenen dekbed 240x220 of liever twee losse dekbedden?

Een vier seizoenendekbed met een breedte van 240 cm en een lengte van 220 cm is ideaal voor een ruim tweepersoons bed. Zowel jij als je partner hebben voldoende ruimte om warm en knus weg te kruipen onder jullie dekbed. Je kunt ervoor kiezen om gezellig tegen elkaar aan te kruipen of juist tijdens het slapen de vrijheid op te zoeken. Een tweepersoons dekbed is bij uitstek geschikt als jullie beiden een gelijke temperatuurtolerantie hebben. Maar het komt regelmatig voor dat de ene persoon het aangenaam heeft, terwijl de ander last heeft van warmte of kou. In die gevallen is het misschien verstandiger om te kiezen voor twee eenpersoons 4 seizoenen dekbedden. Zo slapen jullie beiden zo lekker mogelijk en worden jullie beiden goed uitgerust en gehumeurd wakker. Heeft een vier seizoenen dekbed ook een nadeel? Twee losse dekbedden, aan elkaar vastgemaakt, geven een wat stug geheel, wat lastig kan zijn bij het verwisselen van beddengoed. Vergeleken met de voordelen die dit type dekbed biedt, valt dit kleine nadeel in het niet.


Swiss Sense, voor de complete inrichting van je slaapkamer

Neem een kijkje in het online assortiment van Swiss Sense en kies je nieuwe 4 seizoenen dekbed van 240x220 uit. Wil je ook nieuwe kussens, kussenslopen, dekbedhoezen en matrasovertrekken? We bieden je een ruime keuze in kleuren, patronen en merken. Misschien wil je de kwaliteit van je nieuwe dekbed eerst fysiek beoordelen. Wees van welkom in een van onze vele winkels, verspreid over het hele land en laat je goed adviseren door onze servicegerichte productspecialisten.