Oilily Dekbedovertrekken

2 producten

Filter
  1. Type Dekbedovertrekken
  2. Merk Oilily

2

per pagina

Een Oilily dekbedovertrek met een vrolijk dessin

Een Oilily dekbedovertrek staat bekend om de uitgesproken kleuren en de verrassende details. Hierdoor kun je jouw slaapkamer opfleuren en geef je het een unieke sfeer. De dekbedovertrekken zijn heel divers, maar passen vrijwel in iedere slaapkamer. Ga je voor een kleurrijk patroon, een mooi bloemenpatroon of een voor een wat rustigere kleur? In de collectie van Oilily overtrekken vind je het allemaal!

Een heerlijk zacht Oilily dekbedovertrek van katoen-satijn

Een Oilily dekbedovertrek is meestal gemaakt van katoen-satijn. Het is het ideale beddengoed, want het is koel in de zomer en warm in de winter. Het is een stof die heerlijk zacht, glad én ademend tegelijk is. Katoen-satijn is gemaakt van 100% natuurlijk katoen. Het kent dan ook de fijne eigenschappen van katoen: ventilerend en vochtabsorberend. Een katoen satijnen dekbedovertrek voelt zo heerlijk zacht aan dankzij de speciale satijnweving. Hierbij wordt het katoen veel dichter op elkaar geweven en worden er ook meer draden gebruikt. Hoe meer draden er gebruikt worden hoe hoger de kwaliteit en hoe gladder de stof.

Oilily dekbedovertrek met dubbele instopstrook

De meeste dekbedovertrekken van het merk Oilily hebben een dubbele doorlopende instopstrook over de gehele zijde. Hierdoor heeft een dekbedovertrek van dit merk een totale lengte van 260 cm. Het is hierdoor geschikt voor bedden met een lengte van 200 cm, 210 cm of 220 cm. Dankzij de dubbele doorlopende instopstrook van een Oilily dekbedovertrek kun je het gedeelte wat over het bed valt instoppen onder je matras. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je met je voeten bloot komt te liggen.

Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Een Oilily dekbedovertrek is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo zit er altijd wel de geschikte maat voor jou tussen. De meest populaire maten zijn het dekbedovertrek 140x200, het dekbedovertrek 240x200, het dekbedovertrek 240x220 en het dekbedovertrek 260x220. Bij de lengte maat wordt vaak x200/220 aangegeven. Dit betekent dat het geschikt is voor dekbedden met een lengtemaat van zowel 200 cm als 220 cm.