In deze 6 slaapkamers kom je helemaal tot rust

30 april 2019

Jouw slaapkamer moet de plek zijn voor ontspanning na een drukke dag en een rustige start van je nieuwe dag. Een oase van rust, zodat je helemaal zen bent zodra je jouw slaapkamer binnenstapt. In deze blog geven wij je volop inspiratie met zes slaapkamerstijlen om jouw slaapkamer sfeervol en rustig in te richten. Onze favorieten, die we ook hebben gebruikt in de fotografie van onze nieuwe beddencollectie.

De 6 mooiste slaapkamerstijlen voor rust en ontspanning | Swiss Sense

1. Touch of romance

Om helemaal tot rust te komen is het vooral belangrijk dat je je op je gemak voelt. “Feel good”, sfeer en gezelligheid zijn daarin onmisbaar. Houd jij van een romantische uitstraling in je interieur? Omring jezelf dan met warme, elegante houttinten en zorg voor een rustige, lichte basis in je slaapkamer. Net zoals op de foto bij Bedframe Balance Elegant. Combineer dit met lichte pasteltinten en jouw slaapkamer is good to go!

De 6 mooiste slaapkamerstijlen voor rust en ontspanning | Swiss Sense

2. Simplify modern

Minimalistische vormgeving betekent weglaten van te opvallende en niet noodzakelijke zaken, totdat alleen de kern overblijft. Het geeft een uitstraling waar je zelfs na jaren niet op uitgekeken bent. Je interieur kan modern, landelijk of zelfs klassiek aandoen en nog steeds een minimalistische indruk hebben. Less is in dit geval dus echt more. Deze stijl zie je terug in de fotografie van Bedframe Balance Minimal.

De 6 mooiste slaapkamerstijlen voor rust en ontspanning | Swiss Sense

3. Zen in Japan

Deze derde slaapkamerstijl, gebruikt in de fotografie van Bedframe Balance Focus, is gebaseerd op Japan. De Japanse stijl staat voor de kunst van het weglaten en kenmerkt zich door gebruik van natuurlijke materialen die eenvoudig en functioneel zijn vormgegeven. Essentieel om te kunnen ontspannen en te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven.

De 6 mooiste slaapkamerstijlen voor rust en ontspanning | Swiss Sense

4. Feeling close to nature

Pure balans vind je vaak in de natuur. Daarom lukt ontspannen en opladen daar ook zo goed. Eenvoud, stilte en rust. Herken je dat gevoel en wil je dat graag in je slaapkamer halen? Kies dan voor de massief houten en ruwe materialen, zoals Bedframe Balance Pure.

De 6 mooiste slaapkamerstijlen voor rust en ontspanning | Swiss Sense

5. Expression of classic chique

Ga voor tijdloze meubelstukken, zoals Bedframe Balance Timeless! Tijdloos staat voor strakke lijnen en neutrale kleuren. En een tijdloze basis blijft altijd. Dat zorgt voor een natuurlijke en rustige sfeer. Een perfecte basis voor zowel het interieur in je slaapkamer als voor een goed begin van je dag.

De 6 mooiste slaapkamerstijlen voor rust en ontspanning | Swiss Sense

6. Living in a factory

Wie zei dat rustig niet stoer kan zijn? Durf in je slaapkamer de materialen metaal, staal en massief hout te combineren. Neutrale tinten als zwart, grijs en wit. Robuuste en stoere materialen als maar wel een combinatie van oud, nieuw, details en ambacht. Deze stijl zie je terug in de fotografie van Bedframe Balance Raw.

 

Welke slaapkamerstijl is jouw favoriet?

Richard Stuifzand 13 mei 2019 at
Vandaag mijn swiss sense bed afgeleverd motor boxspring niet in orde, lampje can bed blijft constant branden, TV-lift doet het ook niet goed en die prutsers weten al een aantal weken van de motorproblemen maar monteren ze toch gewoon, MOOI VERHAAL VOOR RADER DENK IK ZO
Laat hier je reactie achter