In 3 stappen naar een Pure Basic slaapkamerinterieur

Swipe to the left
2 januari 2019 Geen reacties

Je slaapt het lekkerst op een bed in een omgeving die jou op het lijf geschreven is. Houd jij van een rustige, maar toch stoere ruimte mét plek voor jouw persoonlijke spulletjes? Dan is slaapkamerstijl Pure Basic wat voor jou. In deze slaapkamer kom jij na een drukke dag helemaal tot rust.

 

In deze blog lees je hoe je deze stijl in jouw eigen slaapkamer creëert.

In 3 stappen naar een Pure Basic slaapkamerinterieur

1. Een rustige basis

Grijstinten op de muren, op de vloer en meubels. Rustige tinten hebben bij deze Pure Basic slaapkamerstijl de overhand. Saai? Nee hoor. Gecombineerd met zwarte materialen geeft dit je slaapkamer een stoere touch. Op de foto zie je bijvoorbeeld een inktzwart frame onder de boxspring en het nachtkastje.

 

2. Mix and match

Na een rustige basis maak je deze slaapkamer helemaal eigen met leuke accessoires en decoratie. Met levendige materialen zoals staal, linnen, hout en beton blijf je helemaal in de Pure Basic interieurstijl. Oude boeken, een foto als herinnering in een houten fotolijstje of juist een praktische nachtlamp in industriële stijl? Mix and match! Het belangrijkste is dat jij blij wordt van jouw slaapkamer. 

 

3. Functionaliteit voorop

Functionaliteit staat voorop in deze slaapkamerstijl. Niet te missen is een fijne boxspring. Zo ziet jouw slaapkamer er niet alleen rustgevend uit, maar is deze het ook. Spullen die je niet in het zicht wil hebben berg je op in een stalen kist, mooie kartonnen doos of gestoffeerde voetenbank. Deze laatste natuurlijk in dezelfde kleur als je boxspring en nachtkastjes om helemaal in stijl te blijven.


Boxspring Thyme uit de Lifestyle by vt wonen collectie past perfect bij slaapkamerstijl Pure Basic. Een stijlvolle boxspring met ranke belijningen, strak hoofdbord en stoer metalen frame. Met de keuze tussen 3 soorten pootjes, 4 stoffen en 29 kleuren past deze boxspring altijd perfect in jouw stijl. Kies voor eenheid ook een van de nachtkastjes uit dezelfde collectie. Deze zijn verkrijgbaar met hetzelfde frame en in dezelfde kleuren als Boxspring Thyme.

 

Past slaapkamerstijl Pure Basic in jouw interieur? Lees hier meer over onze andere favoriete slaapkamerstijlen.